You Go Girl 2021

2021-05-01
GÅ FOR EN VERDEN UDEN SCLEROSE

Sclerose er ikke bare en frygtet sygdom. Det er en sygdom, der rammer skævt.

For få årtier siden ramte sclerose lige mange mænd og kvinder. I dag har 16.500 danskere sclerose, og 2 ud af 3 med sygdommen er kvinder.

Der findes endnu ikke et præcist svar på årsagen til denne negative udvikling, og derfor er der brug for mere forskning.

Den 1. maj kan du invitere dine veninder, kollegaer eller naboer med på et walk til ære for alle danskere, som hver dag lever med sclerose. Sammen hylder vi fællesskabet og samler ind til den livsvigtige forskning.

Vi håber på – igen i år – at se flere 1000 af jer, så vi sammen kan sætte sclerose på Danmarkskortet!

YOU GO GIRL er et event, hvor du kan være med til at gøre en forskel. Du vælger selv, om du vil gå alene eller arrangere et walk for dine nærmeste.

Vi har i år sammensat to lækre startpakker, som du kan vælge i mellem. Startpakkerne indeholder blandt andet en medalje og lækkert tilbehør, der viser, at du støtter kampen mod sclerose.

Når du har valgt din startpakke og tilmeldt dig, får du automatisk din helt egen indsamling - her kan du opfordre dit netværk til at gå ind og støtte med et valgfrit beløb.

Du bestemmer selv, hvor og hvor langt du vil gå den 1. maj. Uanset om du går 100 meter eller 16.500 skridt, for alle danskere med sclerose, er du med til at støtte op om vores fælles kamp.

849,063 kr.
Collected


1,970
Fundraisers

3,949
Donations