Created By:
Allan Paul Albrecht
Member Of Team:
Cykelnerven Nordsjælland
Participating In:
Cykelnerven 2016
Collecting for:
Cykelnerven 2016
Sclerose er den neurologiske sygdom som rammer flest unge mennesker. For patienten og samfundet er det en dyr diagnose, der oftest rammer tidligt i livet og kræver livslang behandling.

Selvom der sker en masse spændende ting på forskningsområdet og på trods af forbedrede behandlingsmuligheder, er man i realiteten stadigvæk på bar bund hvad angår årsag og virkning omkring sclerose.

Jeg har selv sclerose og deltager derfor i Cykelnerven. Jeg tror at personlige initiativer og bidrag vil være en afgørende del af indsatsen for at nå en endelig løsning. Jeg cykler også fordi jeg hurtigt fandt ud af i hvor høj grad jeg selv kan påvirke min situation gennem træning, kost og livsstil.

Min diagnose fik jeg relativt sent (2011), og gjorde at jeg satte mig ned og læste ALT hvad der findes om sclerose og om alternativ behandling. Jeg har siden da indarbejdet en lang række livsstilsændringer, samtidigt med at jeg også har modtaget behandling.

Hvad der er årsagen til at jeg i dag lever et godt og aktivt liv med Sclerose er der i realiteten ingen som ved! Sclerose er uforudsigelig, og netop heri ligger sygdommens kerneproblem. Nogen patienter bliver hårdt ramt og nogen i mildere grad men ingen ved hvorfor!

Jeg laver derfor en indsamling til støtte for Scleroseforeningens projekt Cykelnerven. Cykelnerven samler ind til en koordineret international indsats på Scleroseområdet. Det er derfor mit håb at vi vil være i stand til at opnå en verden uden sclerose.

Jeg håber du vil være med til at støtte min indsamling med et bidrag. Alle beløb store som små er velkomne og vil bilve påskønnet.

Tak fordi du tog dig tid til at læse min profil

Kh Allan

Ps. nedenstående er tilføjet da det ikke kommer med i en deling på facebook:Og hvorfor skal Du støtte denne sag?

Helt kort fortalt så får du 2 for 1.
A) Du støtter forskning i en autoimmun sygdom som rammer unge mennesker tidligt i deres liv, og som koster patienter og samfundet dyrt grundet livslang behandling. (top 10 i medicinomkostninger)
B) Alle donationer giver fuldt skattefradrag . Du skal bare indtaste CPR eller CVR nummer i processen via det fremsendte link.

Donationer kan gennemføres navngivet eller anonymt.

Du skal blot trykke på Doner......


Donate

9,450 kr.
Collected

63% 15,000 kr.

20
Donations

0
Days left

Recent activity

 • Allan Paul Albrecht Allan Paul Albrecht
  Kære Alle I dejlige mennesker som har doneret til min indsamling. Tusind tak for støtte og interesse i projektet. Det samlede resultatet for årets cykelnerve event er blevet et godt stykke over 4 mill. kroner. Alle pengene går til et stort anlagt internationalt projekt som skal bane vejen for en behandling af primær progressiv sclerose. Forskerne er tæt på og der er en reel forventning om at projektet med denne internationale indsats vil kunne udvikle noget konkret.

  Cykelnerven 2016 er nu vel overstået for mit og 250 andre rytteres vedkommende, 3 cykeldage og 5676 højdemeter i Alperne. Vejret har været meget ringe årstiden taget i betragtning, regn over halvdelen af tiden i sadlen og til tider kraftig vind. Havde vi ikke kørt op ad bakke ville man tro man stadivæk var i Danmark. Bortset fra at Danmark har så haft godt vejr imens?

  Vi fik testet 6 Tour de France stigninger i Mont Blanc området som vi kan gense på etaperne 18, 19, 20 i TV2 til Juli.

  Scleroseforeningen og TV2 efterlyser i øjeblikket deltagernes egne optagelser via go-pro eller andet, så check lige om ikke også der skulle være nogle minispots som fortæller om vores strabadser når I alligevel følger med i TdF sendingerne :-)

  Endnu engang tak for Jeres bidrag, I kan glæde Jer over at I er med til at ændre mulighederne for at mange patienter i fremtiden kommer til at leve et godt liv med sclerose.

  Med ønsket om en rigtig god sommer til Alle
  Kh Allan
 • Søren Merete Blomsterberg Søren Merete Blomsterberg Donated 500 kr.

 • Strandvejsristeriet Aps Strandvejsristeriet Aps Donated 500 kr.

  Tillykke med fødselsdagen

 • Christian Veng Christian Veng Donated 500 kr.

 • Jepsen/Rathsach Jepsen/Rathsach Donated 500 kr.

 • Berit Christensen Berit Christensen Donated 100 kr.

  Godt gået Allan 👍

 • Anonymous User Anonymous User Donated 250 kr.

 • Anonymous User Anonymous User Donated 2,000 kr.

 • Henrik Kragerup Henrik Kragerup Donated 500 kr.

 • Allan Paul Albrecht Allan Paul Albrecht
  En kæmpe stor tak til Jer som allerede har doneret , jeg er meget taknemmelig for Jeres engagement og donation. Jeg sætter nu slutspurten ind for at øge indsamlingen så jeg forhåbentligt kan opnå de 15000 kr. til forskning i Sclerose.

  God dag til Alle :-)
 • Bo Rathsach Bo Rathsach Donated 500 kr.

 • Mette Skovdal Mette Skovdal Donated 250 kr.

  fantastisk initiativ, KH Claus og Mette Skovdal

 • Steen & Sonja Diamant Steen & Sonja Diamant Donated 250 kr.

 • Birger Andersen Birger Andersen Donated 500 kr.

  .selvfølgelig når du målet 👍

 • Lise og Børge Østergaard Lise og Børge Østergaard Donated 300 kr.

 • Karen Albrecht Karen Albrecht Donated 500 kr.

 • Anonymous User Anonymous User Donated 250 kr.

  godt kæmpet - og sejt, at du har overskud til dette initiativ. "God vind" på turen og med din fortsatte kamp. Den skal bare ha' baghjul!!

 • Camilla Sloth Østergaard Camilla Sloth Østergaard Donated 500 kr.

 • Kitte Rhod Sander Kitte Rhod Sander Donated 250 kr.

  Sejt :-) Vi Støtter dig og det gode formål👍🏽 Har en god veninde som netop har fået diagnosen, puha...

 • Søren Toft Søren Toft Donated 300 kr.

  Du er sgu sej Allan Albrecht. Ses til julefrokosten 2016🎄👍

 • Kasper Albrecht Kasper Albrecht Donated 500 kr.

 • Bjarne Pliniussen Bjarne Pliniussen Donated 500 kr.