Created By:
Søren Reis
Member Of Team:
Cykelnerven Vestjylland
Participating In:
Cykelnerven 2016
Collecting for:
Cykelnerven 2016
Kære venner,
Min svigerinde Anne Sofie fik i 2007 diagnosen sclerose. Den medicin, som i mange år ellers har beskyttet hende mod de allerværste attakker hjælper hende ikke længere. Hun er nu startet op på en ny medicinbehandling og efter en tid med meget voldsomme bivirkninger kommer så denne sms:

"God morgen - mærker tydeligt flere kræfter i arme og ben her til morgen - deeejligt, at bivirkningerne nu fortager sig. Tanken om friske nye celler gør mig så glad".
Knus
Anne Sofie

Derfor er jeg slet ikke i tvivl om, at jeg også i år cykler i grønt for Cykelnerven. Det kommer til at gøre ondt. Men mine smerter vil forsvinde igen. Anne Sofies sms er motivation til, at jeg gør det igen. For det nytter. Flere og yngre mennesker får sclerose; derfor er det vigtigt også at samle vigtige penge ind til denne sygdom, så forskerne kan blive klogere – og finde en kur. Snart. Eller noget, der kan stoppe det, så det ikke bliver værre. Men måske det allerbedste; at kommende generationer aldrig vil kunne få sclerose. Jeg håber, at I vil hjælpe med at samle penge ind – selv det mindste bidrag vil gøre en stor forskel. I kan følge turen på Cykelnervens facebookgruppe – og måske få lyst til at cykle med næste år :-). Spred gerne det vigtige budskab ved at dele på facebook.

Mange cykelhilsner
Søren
Donate

1,200 kr.
Collected

24% 5,000 kr.

4
Donations

0
Days left

Recent activity

 • Hanne og Svend Hanne og Svend Donated 250 kr.

  Ville elske, at der ikke fandtes noget der hedder sclerose. Dejligt du er en blandt mange Søren 👍

 • Lene T Lene T Donated 200 kr.

  Fordi alle skal have mulighed for at danse lambada...

 • Dorte Reis Dorte Reis Donated 250 kr.

  Jeg ønsker mig en verden uden sclerose - god tur til alle cykelnerver.

 • Lone Midtgaard Madsen Lone Midtgaard Madsen Donated 500 kr.

  Hvor er det godt Søren, at findes folk som dig, du er så sej👏😘