Created By:
Jan Asmussen
Member Of Team:
Mette’s Team Støttehjul
Participating In:
MS BIKE 2020
Collecting for:
MS BIKE 2020
Første weekend i September kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Det er tredje gang jeg stiller op for at støtte et utrolig godt og vigtigt formål for Mette og alle de andre som er ramt af sclerose og kæmper en daglig kamp langt hårdere en min deltagelse i dette støtteløb.

En kæmpe sportslig udfordring, som helt sikkert bliver en vild tur på mere end 700 km uden stop. Alt sammen for at øge kendskabet og indsamle penge til forskning i sclerose, med et fælles mål - en verden uden sclerose.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september vil jeg og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose og dermed med til at forbedre tilværelsen for de 16.000 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Sclerose er en sygdom, som rammer stadigt flere danskere. Hver dag får 2 nye danskere stillet diagnosen. Antallet af danskere med sclerose er nu fordoblet på bare 20 år!

Derfor vil jeg blive utrolig glad, hvis du vil bakke mig og Scleroseforeningen op i kampen for en verden uden sclerose – hvert et bidrag gør en mærkbar forskel.

Med venlig hilsen

Jan Asmussen
Donate

1,300 kr.
Collected

52% 2,500 kr.

2
Donations

70
Days left

Recent activity

  • Keld Kristensen Keld Kristensen Donated 300 kr.

    Tak for en hyggelig dag til Stafet for livet 👍🏼

    Jan Asmussen Jan Asmussen: Selv tak Keld og tak for bidraget 👍🚴💪
  • Jan Asmussen Jan Asmussen Donated 1,000 kr.

    Man kan jo ikke være bekendt at appellere til andre om at støtte det gode formål, så derfor donerer jeg selv de første 1000 kr. ❤️ Håber at andre har lyst til at hjælpe mig med samle endnu flere støttekroner ind ❤️🙏