Created By:
Kasper Nielsen
Member Of Team:
Cykelnerven Fyn
Participating In:
Cykelnerven 2016
Collecting for:
Cykelnerven 2016
Hjælp mig med at hjælpe andre!

Det var planen, at jeg til sommer skulle til Frankrig for at bestige bjerge med Scleroseforeningens velgørende cykelhold "Cykelnerven". Men jeg døjer stadig med efterveerne fra et styrt, jeg havde sidste sommer. MEN - det her skal ikke handle om mig. (udover til allersidst... ;-))

For hele projektet, "Cykelnerven", handler ikke om at køre på cykel i Frankrig. Vi rytteres vigtigste mission er at fundraise for Scleroseforeningen som kun får penge til at forske i og arbejde imod den her skræmmende og uforudsigelige sygdomgennem donationer.

Scleroseforeningen får ingen offentlige tilskud, da foreningen ikke har medlemmer nok til den slags. Derfor kan de heller ikke lave en stor landsdækkende indsamling.

Derfor betyder JERES bidrag så meget.

Kan vi sammen give bare et lille bidrag, kan det måske være med til at gøre den helt store forskel for de mange tusinde danskere der lider af den her uhyggelige sygdom.

Ifølge Scleroseforeningen lider 14.000 danskere af den her forfærdelige og uforudsigelig sygdom - og i gennemsnit rammes 600 danskere af sygdommen årligt. For mig er det især skræmmende, at du aldrig ved, hvornår Sclerose rammer dig med et af sine angreb - de såkaldte attacks - og Sclerose-patienter ved aldrig, hvad de kan efter et attack. Måske kan du ikke bruge din venstre arm, måske kan du ikke gå - og måske kommer du aldrig til det igen. Sygdommen slår til som et lyn fra en klar himmel og netop uforudsigeligheden, synes jeg er skræmmende.

Rent personligt er jeg også motiveret til at gøre noget imod Sclerose, da jeg har fundet ud af, at jeg faktisk kender en del der lider af den i forskellig grad. De mennesker vil jeg gerne gøre mit lille bidrag til at hjælpe.

Alle donationer har stor betydning uanset beløbet - og hver eneste øre går selvfølgelig direkte til Scleroseforeningen. Pengene er faktisk fradragsberettigede, så man betaler derfor reelt kun 50 % af det, man har doneret. For at være fradragsberettiget skal man huske at angive CPR-nummer, så oplysningerne kan videregives til SKAT. Virksomheder er også fradragsberettigede. Der findes ikke noget felt, der hedder indtastning af CVR-nummer. Dette gøres i stedet i feltet, hvor man skal angive CPR.

Tak for alle bidrag - og fordi I vil være med til at kæmpe for en verden uden Sclerose.

Og nå ja - så var der lige det om mig selv. For hver hele tusinde vi eventuel runder, vil jeg køre det antal gange op ad Munkebjerg i Vejle. Altså når vi når 1.000 tager jeg en gang op, ved 2.000 tager jeg to og så videre.
Donate

1,200 kr.
Collected

12% 10,000 kr.

7
Donations

0
Days left

Recent activity

 • Chris Chand Chris Chand Donated 100 kr.

 • Peter Nielsen Peter Nielsen Donated 100 kr.

 • Christine Wagner Jørgensen Christine Wagner Jørgensen Donated 100 kr.

  Nu skal sclerose ned med nakken!

 • Michael Kjær Sørensen Michael Kjær Sørensen Donated 200 kr.

  Sweat boy, SWEAT!! ;-)

 • Camilla Højlund Camilla Højlund Donated 200 kr.

  Bare fordi du er en fyr som fortjener et skulderklap for din kamp om sclerose

 • Theis Hornskov Theis Hornskov Donated 200 kr.

 • Thea Bjørn Thea Bjørn Donated 300 kr.