Created By:
Cecilie Tjørnelund Mattesen
Collecting for:
Scleroseforeningens støtte til forskning
I starten af 2012 mødte jeg Suhrs Højskoles pedel Kim. Han led af Sclerose, og hans arbejde både på højskolen men også i forenings sammenhæng har været en kæmpe inspiration for mig.

Siden jeg i 2012 første gang stiftede bekendskab til sclerose, har jeg tænkt på, hvordan jeg har kunnet hjælpe mennesker, der kæmper med sygdommen.

I dag er jeg blevet frivillig for scleroseforeningen, og jeg vil igennem denne indsamling forsøge at samle penge ind til forskning inden for sclerose. Ingen ved, hvorfor den opstår. Ingen ved, hvordan den udvikler sig på sigt. Jeg håber, at min indsamling kan hjælpe med at finansiere fremtidig forskning inden for sclerose.

I 2016 mødte jeg på mit studie en pige, som tilfældigt fik fortalt mig, at hun har sclerose. Hun og Kim lever med sygdommen.

På 2-årsdagen for min blodprop i højre lår slutter min indsamling til scleroseforeningen, men mit frivillige arbejde fortsætter. I dag er jeg rask og har kun få gener efter mit sygdomsforløb. Så jeg kender alt til, at man grundet sygdom ikke kan det, man kunne engang.

Min løbetræning startede kort tid efter mit sygdomsforløb sluttede, og jeg har oplevet så meget støtte, kærlighed og omsorg i forbindelse med mit sygdomsforløb, så nu er det på tide at give lidt tilbage.

3. september 2016 vil jeg meget gerne deltage i National Park Thy marathon - dog på 1/8 marathon distancen. Følg min træning og mit hverdagsliv på min blog: www.eksiljydensbekendelser.blogspot.com

Så kære venner, alle donationer - store eller små - er med til at hjælpe forskningen i sclerose.
Jeg løber for dem, der ikke kan, løber du med?

Recent activity

When donations are received, they'll show up here.