Created By:
Martin søgaard
Member Of Team:
Level Up Life
Participating In:
MS BIKE 2019
Collecting for:
MS BIKE 2019
Kære alle

Første weekend i maj deltager jeg i MS BIKE. Et ultra cykelløb fra København til Skagen på 743 km uden stop! En vild tur for at udfordre mig selv - men ikke mindst med muligheden for at støtte en verden uden sclerose.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 4. maj kl. 8.00 i København. I løbet af søndag den 5. maj vil jeg ankomme til målstregen i Skagen - godt brugt og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose. Vi skal være med til at forbedre tilværelsen for de ca. 16.000 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Sclerose er en sygdom, som rammer stadigt flere danskere. Hver dag får to danskere stillet diagnosen og antallet af danskere med sclerose er nu fordoblet på bare 20 år!

Derfor vil jeg blive utrolig glad, hvis du vil bakke Scleroseforeningen og mig op i kampen for en verden uden sclerose – hvert et bidrag bidrag gør en mærkbar forskel.

Mange hilsner
Martin Søgaard

Følg MS BIKE på facebook https://www.facebook.com/MSCHALLENGE/
& på MS BIKEs hjemmeside http://www.mschallenge.dk

Donate

500 kr.
Collected

20% 2,500 kr.

2
Donations

0
Days left

Recent activity

  • Mattias Tilly Mattias Tilly Donated 250 kr.

    Ser fram emot några träningspass utomhus med dig inför din utmaning med MS Bike 2019

  • Richard Jensen Richard Jensen Donated 250 kr.

    Härligt initiativ, Martin - det stöttar jag med 250 kronor.