Susanne Theils' indsamling til Scleroseforeningen via Cykelnerven 2015

Donate
Created By:
Susanne Theils
Collecting for:
Cykelnerven 2015 - Vestjylland

Susanne Theils' indsamling til Scleroseforeningen via Cykelnerven 2015

Kære venner, kollegaer, familie og netværk.

2015 står i Scleroseforeningens tegn - Fordi jeg kan :-)

Efter 3 år i sadlen for BørneCancerFonden har jeg - sammen med gemalen - i 2015 valgt at kæmpe for en anden vigtig sag, nemlig Schleroseforeningen, hvis medlemmer kæmper deres egen endog hårde og vigtige sag. Jeg er i den heldige situation, at jeg og min allernærmeste familie ikke lider af denne alvorlige sygdom, men det gør bl.a. min kusines kære mand, og jeg ved, hvad den kan gøre ved et menneske - og dets nærmeste - så derfor har jeg valgt at støtte denne vigtige sag, både i form af at hjælpe med til at skaffe midler til de ramte familier og til forskning og som en ekstra bonus en 3 dages cykeltur i Alperne til sommer sammen med andre glade amatørcykelryttere fra hele Danmark. Se det er da en rigtig win-win:-)

Så når det kommer til at gøre allermest ondt i ben og lunger, så ved jeg, smerten for mig kun er midlertidig - og således til at bære - mens jeg kæmper og gør en lillebitte forskel for de mennesker, der må lære at leve med deres eller deres nærmestes sygdom hver eneste dag.

DU kan også gøre en forskel. Nemlig ved at hjælpe mig med at samle midler ind, så sørger jeg for det sjove arbejde med at trampe i pedalerne. Træningen er i fuld gang, og vi skummer fløden i slutningen af juni, hvor vi bestiger en række bjerge i Alperne og slutter af på Alpe d'Huez.

Synes du som jeg, det er kampen værd, så giv en donation - alle beløb tæller efter princippet mange bække små... og husk, din donation kan være fradragsberettiget. Spred gerne det gode budskab ved at dele på Facebook.

På forhånd mange tak :-)

Mange hilsner

en glad amatørcykelrytter

Susanne

Donate
48,700 kr.
103%
0 Days left

Recent activity

 • Susanne Theils

  Stor tak til Susanne & Finn Hansen, som også har valgt at støtte op om min kamp for at give Sclerose baghjul:-)

 • Susanne Theils

  1000 tak til min tidligere rynke-kollega Bjørn Jensen for denne fine donation. Det er ikke kun ude på landevejene, solen skinner i dag:-) Det er stort, du har mentalt overskud til at tænke på endnu flere, der ikke er født under en heldig stjerne. Af hjertet tak:-) Det er bl.a. derfor, jeg selv lægger mig i selen og forsøger at gøre en lillebitte forskel. TAK.

 • Susanne Theils

  10000 tak til den anomyne donor, som er bekendt af mig. I er med til at gøre en afgørende forskel for Scleroseforeningens vigtige arbejde for scleroseramte og deres familier. Mange tak.

 • Susanne Theils

  Kære Hanne, af hjertet tak for din donation - du ved om noget, hvad det betyder, at der skaffes både midler og sættes yderligere fokus på Scleroseforeningens arbejde og de alt for mange, der rammes af denne sygdom. Det er for jer, jeg vil træde hårdt i pedalerne :-) kh en glad og forhåbentlig langtidsholdbar cyklist

 • Susanne Theils

  Så har endnu en frisk virksomhed meldt sig på banen som donor :-) Af hjertet 1000 tak. Hvor er det skønt at mærke al den velvilje til at gøre en forskel derude.... Det giver mig masser af energi og krudt i benene. Tak er kun et fattigt ord :-)

 • Susanne Theils

  Af hjertet mange tak til den anonyme giver, som har doneret ikke mindre end 1.000,- kr. til det supergode formål. Jeg ved ikke, hvem du er, men vil gerne have mulighed for at takke dig personligt, hvorfor jeg opfordrer dig til at sende mig en mail på suth@se.dk. Hvor det dog varmer og giver mig masser af energi til at gøre en ekstra indsats. Tak er kun et fattigt ord.

 • Susanne Theils

  Det ruller for vildt...:-) Og her tænker jeg ikke kun på landevejene... 1000 tak til endnu en anonym, som ikke kan skjule sin identitet for mig - og jeg kan da afsløre så meget, at det er en god ven, som er "hare" for mig på træningsture, samt ikke mindst også til Birthe Degnboel, som jeg gætter på er en del af min kusine og hendes mands nære netværk. Hvor er det bare godt. Med jer i tankerne vil jeg gi' den en ekstra skalle for de mange uskyldige scleroseramte. Tak.

 • Susanne Theils

  De't da for vildt...:-) 1000 tak - eller rettere 2000 tak - til Karl Simonsen, som er min kusines og hendes mands nære venner. Karl har fulgt min kusines mand gennem mange år og har ved selvsyn set, hvad sygdommen har gjort ved ham. Men det til trods så har han altid formået at holde humøret højt og har en kampvilje ud over det sædvanlige. En kampgejst, mange uden sygdom kunne lære rigtig meget af.... Jeg vil se, om jeg kan overføre gejsten til pedalerne:-)

 • Susanne Theils

  Sikke'n fantastisk måde at starte week-enden på:-) Hvor er det bare skønt at være vidne til, at så mange har lyst til at være med til at gøre en forskel. Det være sig virksomhedsnetværket, familie, venner og andet godtfolk. Du kan også bidrage efter konceptet mange bække små...

 • Susanne Theils

  1000 tak til Kirsten Marie Olesen, som jeg er usikker på, hvem er - undskyld min demens light, hvis jeg burde kende dig:-) Men det gør jo bare din donation endnu mere fantastisk. Af hjertet tak. Jeg kan kort fortælle, at jeg er i fuld gang med træningen. Både det lange seje træk og bjergtræningen, som herhjemme foregår i Egtved og omegn. Det gør ondt og hiver i lungerne, men smerten er jo midlertidig for mig og minder mig blot om, at jeg er i live og jeg gør det her, fordi jeg kan. Det giver mig ekstra styrke til at gøre en ekstra indsats for de ulykkeligt ramte, som ikke er så heldige som jeg selv.

 • Susanne Theils

  Hvilken herlig måde at starte forårsmåneden op på:-) Det kan da godt være, det sner, er koldt og blæser en halv pelikan, men hold nu op, hvor det varmer med al den støtte :-) Det er ganske enkelt overvældende.... Sikke en måde at kick-starte foråret på. Dét giver energi til at lægge alle kræfter i på landevejene frem mod uge 25, hvor vi ryttere "skummer fløden" og kæmper vores helt egen kamp op ad Alpe D'Huez. En smerte og en kamp, der kun varer et øjeblik (selv om dét kan føles som en evighed, mens det står på) - men vi må huske på, at for dem, vi kæmper for, er det en livslang kamp for og mod et bedre liv. Det giver mening, megen mening. TAK.

 • Susanne Theils

  Dreams do come through:-) Af hjertet kæmpe tak til alle mine mange donorer, som hver især har bidraget til, at Cykelnerven i år har samlet imponerende 2,4 mill. kr. ind til forskning i Sclerose. Vores lille hold på 12 små cyklister har i gennemsnit samlet flest sponsorkr. og personligt har det også været en stor succes, idet jeg ligger i top 3 som indsamler (som bjergklatrer var jeg liiiiidt længere nede i feltet, men nåede dog helt til tops på samtlige bjergtoppe). På vegne af Scleroseforeningen 1000, 1000 tak. Kampen for at gi' den møgsygdom baghjul fortsætter nu ufortrødent og i et langt højere tempo på den store klinge:-)

 • Susanne Theils

  Af hjertet 1000 tak til mine seneste donorer kusine Tina Christiansen og sidste års rynke-pal Susanne Færgemann. I er med i mine tanker hele vejen :-)

 • Susanne Theils

  Åh Lone, Lone, Lone.... du er en fantastisk quinde :-) Tak er kun et fattigt ord... Du er hermed en vigtig milepæl, ikke blot for mig, men for alle de alt for mange derude, der daglig kæmper en brav kamp med sygdom. Nu hæver jeg selvfølgelig barren, så der er et nyt, stort mål at gå efter :-) Alt det bedste til dig og din kære familie. kh Fru Theils

 • Susanne Theils Susanne Theils

  Efter måneders hård, våd og ikke mindst blæsende træning - men i mega godt selskab med gutterne - er det på torsdag, vi 158 ryttere sætter sig i sadlen og tramper hårdt i pedalerne... Og vi ser os ikke tilbage før sent lørdag aften, når vi står på toppen af Alpe-D'Huez :-) Det kommer utvivlsomt til at gøre ondt, meget ondt og vi kommer til at grave dybt, når vi rammer Tour de France bjergene Col de la Madeleine, Col de Telegraphe, Col du Galibier, Col du Glandon og det legendariske Alpe-D'Huez. Omkring 8200 højdemeter gemmer der sig i de små 350 km over 3 dage. Det bliver ubetinget en oplevelse for livet, som ikke er alle forundt. Vi gør det, fordi vi (bilder os ind vi...) kan. Vores smerte er kortvarig, mens glæden og stoltheden over at være med til at gøre en forskel for uskyldige mennesker, som rammes af sclerose, varer for evigt.
  DU kan også gøre en forskel og hjælpe mig helt i mål - gi' en lille skærv og vær med til at gi' sclerose baghjul. Af hjertet tak :-)

 • Anonymous User Anonymous User donated 250 kr.

 • Karsten Thomsen Karsten Thomsen donated 250 kr.

  Mange bække små

 • Vestjysk Marketing Vestjysk Marketing donated 1,500 kr.

  Vi bakker gerne op om et godt initiativ.

 • Christian Rolund Christian Rolund donated 200 kr.

  Rigtig rigtig god og oplevelsesrig tur. Vil tænke på jer!

 • Anonymous User Anonymous User donated 500 kr.

  Vi ønsker Jer en fantastisk tur - - - - -

 • Anonymous User Anonymous User donated 300 kr.

  Med kærlig "pedal-hilsen". Vita og Jørgen

 • Tina Christiansen Tina Christiansen donated 250 kr.

  Rigtig god tur Susanne og Poul - I er utrættelige :-)

 • Susanne Færgemann Susanne Færgemann donated 100 kr.

 • Anonymous User Anonymous User donated 5,000 kr.

  Vi vil gerne honorere din idealisme og altid positive tilgang til at være med til at gøre en forskel for mennesker, der har det svært. Du er tæt på målet - og lige om lidt går det løs for alvor. Gi' så den der forbistrede sygdom baghjul tak.