Created By:
Martin Langkilde-Lauesen
Member Of Team:
Cykelnerven Fyn
Participating In:
Cykelnerven 2016
Collecting for:
Cykelnerven 2016
Kære Venner.

KOM NU IND I KAMPEN OG STØT OP!

Sclerose er en forfærdelig sygdom. Derfor har jeg tilmeldt mig Cykelnerven igen i 2016, hvor jeg sammen med en masse andre ryttere tramper hårdt i pedalerne for at samle penge ind til Scleroseforeningen.

Jeg var med i 2015 og det var en kæmpe personlig udfordring at kæmpe mod bjergene, jeg bliver aldrig helt vilde med dem. Men de mange timers træning og smerterne på bjergene, er intet imod de udfordringer som dem vi arbejder og kæmper for har til dagligt. Derfor gør jeg det gerne og håber på at holdet tilsammen kan gøre en forskel, for dem der har denne sygdom tæt inde på livet.

Efter nu at have kørt 4 år på et andet hold som også støtter en god sag er det fantastisk, at kunne arbejde videre med det at hjælpe andre, som har brug for støtte i deres hverdag. Det at gøre noget godt for sig selv og samtidig gøre noget godt for andre er jo fantastisk.

Cykelnerven har meget ambitiøse mål: For det første skal vi samle rigtigt mange penge ind, så alle bidrag modtages med kyshånd. Stort som lille! Derudover har man et mål om at den sportslige udfordring skal være den hårdeste velgørenhedsudfordring i Danmark. Udfordringen bliver offentliggjort om et par uger, dog ved vi at den kommer til at indeholde en masse franske Kilometer, og en masse Tour de France Bjerge som skal besejres Jeg glæder mig til at sætte punktum for en god indsamling til et godt formål på toppen af en bjergtop i juni.

Jeg håber naturligvis også at du vil støtte Cykelnerven og give et bidrag. Alle bidrag, uanset størrelse er velkommen. Du kan læse mere på Cykelnerven.dk omkring forskning og brug af midlerne - og husk: Din støtte kan trækkes fra i skat! Så støt min indsamling, og betal mindre til skattefar!

Så kom nu ind i kampen venner:-)

TAK for din støtte.

DEL gerne dette link så andre får muligheden for at støtte.


Recent activity

  • Anonymous User Anonymous User Donated 250 kr.

  • Thomas Schmidt Thomas Schmidt Donated 200 kr.

    Elsker både kage og kamp for gode sager! God vind op ad bakkerne :)

  • Helmuth Helmuth Donated 100 kr.

  • Anonymous User Anonymous User Donated 200 kr.

  • Jesper Bauerfeld Jesper Bauerfeld Donated 100 kr.

  • Britta Friis Britta Friis Donated 200 kr.

    Støtter gerne en god sag.