Scleroseforeningen

Part of MS Bike 2021
Sidste weekend i August kører `Team Sanofi` MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra-cykelløb fra Skagen til København.

Det er en kæmpe sportslig udfordring, som helt sikkert bliver en vild tur på mere end 700 km uden stop. Alt sammen for at øge kendskabet og indsamle penge til forskning i sclerose, med et fælles mål - en verden uden sclerose.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 28. august i Skagen. I løbet af søndag den 29. august ankommer vi forhåbentligt til målstregen i København - godt brugt og en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose og dermed med til at forbedre tilværelsen for de 17.200 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Sclerose er en sygdom, som rammer stadigt flere danskere. Hver dag får 2 nye danskere stillet diagnosen. Antallet af danskere med sclerose er nu fordoblet på bare 20 år!

Derfor vil vi blive utrolig glade, hvis du vil bakke os og Scleroseforeningen op i kampen for en verden uden sclerose – hvert et bidrag gør en mærkbar forskel.

De bedste hilsner
Scleroseforeningen

35,000 kr.
Collected

112% 31,250 kr.

1
Fundraisers

2
Donations


Team Leader
Anders Hald

Team Members

Rank Fundraiser Name Donations Amount Raised
1 Jakob Gura 2 35,000 kr.

Recent activity

  • Mette  Vissing Mette Vissing donated 10,000 kr.

    Her er overskuddet for, afholdt sponsor banko, Det skal ind på jeres konto, som tak for at i tager turen igen.

  • Anonymous User Anonymous User donated 25,000 kr.