Winther

Part of You Go Girl
Onsdag den 1. maj går vi med på You Go Girl – Scleroseforeningens helt nye walk, hvor vi og hundredvis af andre vil snøre vandreskoene og gå for at samle penge ind til den altafgørende forskning i sclerose og kæmpe for de 16.000 danskere, der har sygdommen.

Antallet af danskere med sclerose er fordoblet på bare 20 år, og hver dag får to nye danskere konstateret sclerose. Den udvikling kan kun belyses gennem mere forskning i sclerose, og netop derfor er det så vigtigt for os at gå med på You Go Girl og derigennem være med til at samle ind til forskningen.

Det vil betyde utrolig meget for os, hvis du vil bakke op om You Go Girl og vores kamp for en verden uden sclerose. Hver en krone tæller og gør en forskel for de mange mennesker med sclerose og deres pårørende, der alle kæmper med sygdommen.

På forhånd tusind tak for din støtte.

2,950 kr.
Collected

98% 3,000 kr.

1
Fundraisers

7
Donations


Collecting For
You Go Girl
Team Leader
Denice Winther Schrøder

Team Members

There aren't yet any team members in this team. That's no fun!

A team receives donations via the fundraisers that are team members, so if you want to participate, click here to join the team.

Recent activity

 • Søren Schwartz Søren Schwartz Donated 500 kr.

  til et super godt formål

 • Anonymous User Anonymous User Donated 1,000 kr.

 • Michael Andersen Michael Andersen Donated 1,000 kr.

  Lad os holde forskningen inden for vigtige emner i gang. Det er vigtigt for os alle. Måske er det din bedste ven eller dig selv der en dag gør brug af resultaterne.

 • Jeanette Nielsen Jeanette Nielsen Donated 100 kr.

 • Thomas Noer Thomas Noer Donated 50 kr.

 • Linda Olsen Linda Olsen Donated 50 kr.

 • Denice Winther Denice Winther Donated 250 kr.

  for min mor <3