Creado por:
Susanne Theils
Miembro del Equipo:
Cykelnerven Vestjylland
Participando en:
Cykelnerven 2017
Apoyando a:
Cykelnerven 2017
Kære venner, kollegaer, familie og netværk.

Alle go'e gange 3 - derfor står 2017 igen i Scleroseforeningens tegn - sammen med min kære mand Poul - Fordi vi kan og vil :-)

Efter de fedeste oplevelser med Cykelnerven i 2015 og 2016 var det en endog meget let beslutning at tage om at sige ja til at deltage endnu en gang og dermed kæmpe for en vigtig sag, nemlig Schleroseforeningen, hvis medlemmer kæmper deres egen endog meget hårde og vigtige sag. Jeg er i den heldige situation, at jeg og min allernærmeste familie ikke lider af denne alvorlige sygdom, men det gør bl.a. min kusines mand, vores kaptajns kære svigerinde og en nær ven, og jeg ved, hvad den kan gøre ved et menneske - og dets nærmeste - så derfor har jeg valgt at støtte denne vigtige sag, både i form af at hjælpe med til at skaffe midler til de ramte familier og til forskning og som en ekstra bonus en 4 dages cykeltur i Alperne til sommer sammen med andre glade amatørcykelryttere fra hele Danmark. Se det er da en rigtig win-win:-)

Så når det kommer til at gøre allermest ondt i ben og lunger, så ved jeg, smerten for mig kun er midlertidig - og således til at bære - mens jeg kæmper og gør en lillebitte forskel for de mennesker, der må lære at leve med deres eller deres nærmestes forbandede sygdom hver eneste dag.

DU kan også gøre en forskel. Nemlig ved at hjælpe mig med at samle midler ind, så sørger jeg for det sjove arbejde med at trampe i pedalerne. Træningen er i fuld gang, og vi skummer fløden i uge 24, hvor vi gør en række af de bjerge, som Tour De France rytterne også kommer forbi, møre til dem....

Synes du som jeg, det er kampen værd, så giv en donation - alle beløb tæller efter princippet mange bække små... og husk, din donation er fradragsberettiget. Spred gerne det gode budskab ved at dele på Facebook.

På forhånd mange tak :-)

Mange hilsner

en glad amatørcykelrytter

Susanne
Donar

42.250 kr.
Recaudado

106% 40.000 kr.

11
Donaciones

0
Días restantes

Actividad reciente

 • Usuario anónimo Usuario anónimo ha donado 8.000 kr.

  Tak fordi du vælger at gøre en forskel for de (alt for) mange, der kæmper med MS hver eneste dag :-)

 • Usuario anónimo Usuario anónimo ha donado 25.000 kr.

  Kære Susanne, som aftalt modtager du denne donation efter din chefs fremragende indlæg om motivation - vi håber hermed, du også er motiveret til at gi' den max gas i bjergene i den gode og særdeles vigtige sags tjeneste :-)

 • Usuario anónimo Usuario anónimo ha donado 5.000 kr.

  Go, go, go :-)

 • Alice Pedersen Alice Pedersen ha donado 250 kr.

  Stolt af at kende dig og fantastisk du kæmper for sagen en 3. gang - MEGA FLOT og rigtig god tur til dig!! knus Alice

  Susanne Theils Susanne Theils: Kæreste veninde Alice, 1000 tak fordi du igen i år vælger at støtte mig i kampen. Jeg ved, det betyder ekstra meget for dig, så jeg lover at steppe op og trampe endnu hårdere i pedalerne. Kampen er i fuld gang :-)
 • Irma og Sv. Aage Jensen Irma og Sv. Aage Jensen ha donado 2.000 kr.

  Flot Susanne og Poul, at I igen i år vil give sclerosen baghjul. God tur, vi vil følge jer.

  Susanne Theils Susanne Theils: Af hjertet 1000, 1000 tak for jeres kæmpestore donation. I kender om nogen vigtigheden af, at vi får taget livtag med den skrækkelige sygdom. Vi gør det for jer, fordi vi kan og vil :-)
 • Søren O. Sørensen Søren O. Sørensen ha donado 500 kr.

  Susanne Theils Susanne Theils: Kære Søren, af hjertet tak for den endog meget fine donation, som vi er mange, der er rigtig glade for. Til gengæld lover jeg at kæmpe alt hvad jeg kan op ad de stejleste bjerge i uge 24 :-)

 • Lissy og Jens Jensen Lissy og Jens Jensen ha donado 250 kr.

  Ønsker medvind, god tur og tak for indsatsen til Susanne og hele holdet.

  Susanne Theils Susanne Theils: Kære Lissy og Jens, 1000 tak for denne fine donation, som er med til at gøre en forskel.... Jeg lover til gengæld at trampe hårdt i pedalerne både til træning og i uge 24, hvor det går løs i bjergene....
 • Birthe og Hans Degnboel Birthe og Hans Degnboel ha donado 250 kr.

  Susanne Theils Susanne Theils: Kære Birthe og Hans, 1000 tak for jeres altid store velvilje til at støtte op om en god sag; denne her er nok noget helt specielt for jer. Til gengæld lover jeg at køre med alt, hvad jeg har og lidt mere til....
 • Erling Damgaard Erling Damgaard ha donado 250 kr.

  Susanne Theils Susanne Theils: Kære Erling, 1000 tak for din donation, som gør en forskel. Til gengæld lover vi at trampe hårdt i pedalerne :-)
 • Usuario anónimo Usuario anónimo ha donado 250 kr.

  Susanne Theils Susanne Theils: Kære Anonyme - mange tak for din fine donation. Send mig gerne en personlig besked, så jeg kan få sagt ordentligt tak :-)
 • Usuario anónimo Usuario anónimo ha donado 500 kr.

  Kære Susanne og Poul. FLOT, vi støtter gerne det gode formål. Kh Vita og Jørgen

  Susanne Theils Susanne Theils: Kære Vita og Jørgen, af hjertet rigtig mange tak for jeres endog meget flotte donation, som nu kickstarter vores indsamling :-) Med jer i vore hjerter tramper vi ekstra hårdt i pedalerne. kh Susanne