Kys sclerose farvel 2016

23.11.2015
Kys sclerose farvel 2016

Det at lave en indsamling behøver ikke at være stort og forkromet - faktisk kan det være noget helt almindeligt, noget, du alligevel ville gøre og noget, der spreder en god stemning.

Har du modet til den store udfordring, må du naturligvis også det! Det nemmeste er at gøre noget, du allerede ville gøre.

Et par ideer kunne være: Bag en kage og sælg den i dit barns klasse. Strik flotte hjemmesko og sælg dem til bridgeklubben. Arranger en pub-crawl for vennerne og lad tilmeldingsgebyret gå til sclerose. Bag snegle til fredagsmorgenmaden på jobbet og lad hatten gå rundt til fordel for forskning i sclerose. Ryd op i mormors haveskur og donér arbejdslønnen til forskning i sclerose.

Vi har brug for forskning for at komme sclerose til livs, og alle bidrag er et skridt på vejen. Hvis du laver en indsamling til fordel for forskning i sclerose, er du med til at tage et af de skridt, der forhåbentligt en dag betyder, at vi sammen kan gå hele vejen og kysse sclerose farvel.

Indsamlinger

Hold oversigt