Alberte's indsamling for en verden uden sclerose

MS Bike 2021
MS Bike 2021

Alberte's indsamling for en verden uden sclerose

Sidste weekend i August kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 28. august i Skagen. I løbet af søndag den 29. august vil jeg og mit team ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose og dermed med til at forbedre tilværelsen for de 17.200 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

• Jacob Greve Jacob Greve gav 300 kr.

• Proklinik fysioterapi og osteopati Proklinik fysioterapi og osteopati gav 1.000 kr.

Tusind tak for din indsats, Alberte. Fantastisk at kombinere en så benhård indsats med en så flot gestus.

• Lars Mejlgaard Lars Mejlgaard gav 500 kr.

• Dorthe  Østerlund Dorthe Østerlund gav 250 kr.

• Karina Wrang Karina Wrang gav 250 kr.

Du er så sej, Alberte! 💪❤️

• Virgil Fossing-Lemans Virgil Fossing-Lemans gav 326 kr.

Tillykke med den flotte indsats!

• Good Health Products ApS Good Health Products ApS gav 650 kr.

Til den seje og smukke Alberte Greve og hende skønne far :-)

• Robert  Marcussen Robert Marcussen gav 500 kr.

• Kasper Jacobsen Kasper Jacobsen gav 1.300 kr.

Godt cyklet….og for et fantastisk formål!

• Simone Johansen Simone Johansen gav 325 kr.

• Allan Anton Hansen Allan Anton Hansen gav 650 kr.

Godt gået😃👍👌

• Line Fossing Riel Line Fossing Riel gav 325 kr.

Godt kørt Alberte 💪🏻

• Jeanne Bøgeskov Jeanne Bøgeskov gav 650 kr.

• Cecilie Frederiksen Cecilie Frederiksen gav 650 kr.

I er verdensklasse!