Alexander Godsk Østergaard's MS BIKE 2020 indsamling.

Alexander Godsk Østergaard
Kys til Bjarne, Kys til Danmark

Alexander Godsk Østergaard's MS BIKE 2020 indsamling.

Første weekend i September kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september vil jeg og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

• Lone Hjortshøj Lone Hjortshøj gav 100 kr.

• Kristin Enevoldsen Kristin Enevoldsen gav 250 kr.

• Katrine østergaard Thomsen Katrine østergaard Thomsen gav 250 kr.

• Katrine østergaard Thomsen Katrine østergaard Thomsen gav 500 kr.

Fra din farmor :)

• Karina Skovhauge Karina Skovhauge gav 100 kr.

Alexander Godsk Østergaard Alexander Godsk Østergaard: Tusind tak for støtten! Jeg lover at give den gas 🚲
  • Anders  Bak Anders Bak gav 250 kr.

• Rikke Suner Rikke Suner gav 200 kr.

Fantastisk godt initiativ - Rigtig god tur🚲

• Kent Christoffersen Kent Christoffersen gav 200 kr.

Fordi du har lovet at køre hele natten for en god sag, god tur🚴‍♂️🚴‍♂️

Alexander Godsk Østergaard Alexander Godsk Østergaard: Tusind tak for støtten! Jeg kører hele natten 😎
  • Jørn  Østergaard Jørn Østergaard gav 500 kr.

• Preben  Østergaard Preben Østergaard gav 1.000 kr.

• Louise Godsk Louise Godsk gav 500 kr.

• CreativeHub CreativeHub gav 250 kr.