Level Up Life
MS BIKE 2019
MS BIKE 2019
Kære alle

Første weekend i maj deltager jeg for anden gang i MS BIKE. Et ultra cykelløb fra København til Skagen på 743 km uden stop! Sidste år blev det for mit vedkommende til 440 km på cyklen, heraf 305 km i træk. I år er målet som minimum at cykle fra København til Fredericia, og at se om jeg kan cykle længere end de 305 km i træk.
Det kommer til at foregå med nogle herlige gutter på holdet Level up Life.
Ud over selv at få nogle forhåbentlig herlige, hårde og udfordrende timer på cyklen, gennem smukke Danmark, så er der selvfølgelig også en større mening med det hele. Den mening er naturligvis muligheden for at støtte en verden uden sclerose.

Netop sclerose var årsagen til min første deltagelse sidste år, da min ven fra de glade atletikdage, Jens, som selv er ramt af sclerose inviterede mig. Han kørte selv med som kaptajn for holdet, som den store sportsmand og fighter han er.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen. Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose. Vi skal være med til at forbedre tilværelsen for de ca. 16.000 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Sclerose er en sygdom, som rammer stadigt flere danskere. Hver dag får to danskere stillet diagnosen og antallet af danskere med sclerose er nu fordoblet på bare 20 år!

Derfor vil jeg blive utrolig glad, hvis du vil bakke Scleroseforeningen og mig op i kampen for en verden uden sclerose – hvert et bidrag bidrag gør en mærkbar forskel.

Sidste år var jeg utrolig stolt og ydmyg over, at det lykkedes mig at samle mere end 12.000 kr. ind. Et beløb af den størrelse tør jeg slet ikke håbe på, men hver en krone tæller.

Venligst

Anders

Følg MS BIKE på facebook https://www.facebook.com/MSCHALLENGE/
& på MS BIKEs hjemmeside http://www.mschallenge.dk

• Anders Holm Anders Holm Donerede 200 kr.

Kilometerpenge - lover flere, hvis jeg kører næste år!

: Tag dig sammen og kør til Skagen næste år, gamle! :D
  • BIRGIT HOLM BIRGIT HOLM Donerede 150 kr.

: Mange tak for dit bidrag til det gode formål! :-)
  • Jan Krarup Jan Krarup Donerede 1.000 kr.

Du ved 400 km = 10,-/k. Så 200 = 5/k.

: Jan! Igen tak for et meget, meget fornemt bidrag til det gode formål! Det varmer virkelig. Hvis jeg er med igen næste år skal jeg sgu til Skagen! :-)
  • Wiingreencoffee Wiingreencoffee Donerede 100 kr.

: Tak for din donation, kaffechef, kollega og triatlet i et. :-)
  • Per  Fuglsang Per Fuglsang Donerede 100 kr.

: Mange tak for dit bidrag, Per. En god sag, der får bedre muligheder med hver en krone. :-)
  • Jens  Barslev Jens Barslev Donerede 200 kr.

: Jens! Du ved om nogen hvad det drejer sig om. 1000 tak for dit bidrag. Næste år tager jeg den sgu til Skagen igen, hvis jeg kommer! ;-)
  • Stephan Klavsen Stephan Klavsen Donerede 100 kr.

: Bror Horn! Tak for din støtte. Hver en krone til det gode formål luner. ;-)
  • Stephan  Gjødsbøl-Ravnborg Stephan Gjødsbøl-Ravnborg Donerede 50 kr.

Hepper på dig imorgen! Fuld ILD!! Kh. Pernille og Stephan

: Af hjertet tak, min ven. det var en hård dag på kontoret. Tak for jeres bidrag. :-)
  • Lis Nielsen Lis Nielsen Donerede 200 kr.

: 1000 tak for dit bidrag, Lis.
  • Carsten Sumborg Carsten Sumborg Donerede 100 kr.

: Tak for dit bidrag, Roomie. Ser frem til nogle gode bagerstop og noget sunshine sammen. ;-)
  • Sanne Kjær Sanne Kjær Donerede 250 kr.

: Mange tak for dit bidrag, Sanne. Det lunede, når det var koldt på cyklen. :-)
  • Louise Lyneborg Louise Lyneborg Donerede 100 kr.

: Mange tak for dit bidrag, Louise. Hver en krone luner. :-)
  • Jesper Nørding  Pedersen Jesper Nørding Pedersen Donerede 150 kr.

God tur!

: Jesper! Tak for dit bidrag - det luner sgu. Men endnu mere tak for en uforglemmelig oplevelse på sidste års tur. Det står for mig som et minde for livet. :-)
    /Anders
  • Throw-in Throw-in Donerede 500 kr.

Kaster en masse medvind på cykelturen...

: Hej Thomas.
    Mange tak fordi du på fornem vis indkastede et flot bidrag til indsamlingen og dermed Scleroseforeningen. Fedt med medvind - takker! ;-)
    /Anders
  • Michael  Hansen Michael Hansen Donerede 250 kr.

God sag Anders😀jeg vil give 0.50kr pr km,dog min 250kr.god fornøjelse med denne udfordring💪💪

: Hej Michael.
    Mange tak for din donation, den luner i tankerne, når køllerne bliver tunge. :-)
    /Anders
  • Poul Kaarup Poul Kaarup Donerede 250 kr.

: Hej Poul.
    Mange tak for dit bidrag, det luner at tænke på indsamlingen, når man tramper i pedalerne.