ANNE-MARIE VESSEL - World MS Day indsamling

World MS Day
World MS Day

ANNE-MARIE VESSEL - World MS Day indsamling

Søndag d. 30 maj går jeg sammen med scleroseforeningen og alle søsterorganisationer rundt om i verden sammen til WORLD MS DAY, for at sætte fokus på sclerose og den uundværlige forskning, som er livsvigtig for at vende den stadig voksende sygdom.

Hver 5. minut får en ny person et sted i verden konstateret sclerose...
Det giver i gennemsnit 288 personer i døgnet og bliver til mere end 100.000 nydiagnosticeret med sclerose hvert år. I alt lever 2,8 mio mennesker i dag med sclerose på verdensplan og tallet er fordoblet på de sidste 20 år.

Derfor vil jeg blive utrolig glad, hvis du vil bakke mig og Scleroseforeningen op i kampen for en verden uden sclerose, når jeg gennem min deltagelse sætter fokus på 288 personer, som hver dag får konstateret sclerose. Hvert et bidrag gør en mærkbar forskel.

500 kr.

• Birger Vessel Birger Vessel gav 250 kr.

"Mange bække små.."

• Anne-Marie Vessel Anne-Marie Vessel gav 250 kr.

Jeg støtter for blandt andet at hjælpe dem som har det værre end jeg.