Asmus Howardsen
Team Optimisterne

Asmus Howardsen's MS BIKE 2020 indsamling.

Første weekend i September kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september vil jeg og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

• Heine Kristoffersen Heine Kristoffersen Donerede 100 kr.

• Joel Andersen Joel Andersen Donerede 200 kr.

• Johnni Howardsen Johnni Howardsen Donerede 100 kr.

• Rita Ernstsen Rita Ernstsen Donerede 100 kr.

• Stella Howardsen Stella Howardsen Donerede 100 kr.

• Stine Lackovic Stine Lackovic Donerede 250 kr.

Spænd hjelmen og giv den gas

• Maria Revsbech Maria Revsbech Donerede 250 kr.

• Peter Grydgaard Peter Grydgaard Donerede 250 kr.

Go go go...!

• Susanne Grydgaard Susanne Grydgaard Donerede 500 kr.

• Anne Grydgaard Anne Grydgaard Donerede 200 kr.