Charlotte Holmboes indsamling til Kys sclerose farvel

Donér
Oprettet Af:
Charlotte Holmboe
Samler ind til:
Løb for den gode sag og vær med til at kysse sclerose farvel

Charlotte Holmboes indsamling til Kys sclerose farvel


Scleroseforeningens kampagne Kys sclerose farvel har til formål at samle penge ind til forskning i sclerose. Sclerose er en kronisk sygdom, som angriber centralnervesystemet. Den forsvinder derfor ikke bare og kan heller ikke helbredes (endnu).


Jeg har selv levet med sclerose i 18 år. Denne sygdom er et vilkår som både begrænser og udfordrer hverdagen hver dag for mig og min familie. Mit håb med denne indsamling er derfor, at forskerne kan komme et skridt nærmere i "gåden om sclerose". Alle bidrag, store som små, vil jeg være supertaknemmelig for, idet pengene netop går til forskning i denne invaliderende sygdom.Jeg håber selvfølgelig på at mange har lyst til at bidrage med en mønt eller to. Men jeg vil også blive superglad og taknemmelig, hvis du vil dele budskabet om min indsamling på Facebook, Twitter, i telefonen eller på et postkort til dine venner, familie, kolleger og andre, som du tror vil være med til at hjælpe mig med at få kysset sclerose farvel.


Tak for dit bidrag!


På min hjemmeside www.cirkusholmboe.dk vil jeg løbende holde dig opdateret med mine tiltag i "kys sclerose farvel" kampagnen og selvølgelig også denne indsamling.
Donér

25.000 kr.
Indsamlet

125% 20.000 kr.

90
Donationer

0
Dage tilbage

Seneste aktivitet

 • Solvej Vestergaard

  Jeg tror det er nummer 1 :) :) :)

 • Dorthe Sommer Petersen

  jeg tror det er nummer 24.....

 • Mette Schmidt Holst

  Jeg donerer med glæde et beløb til dig min kære vendinde❤️❤️❤️

 • Charlotte Edlefsen Holmboe

  Kære Lene Ja du har ret! Mange bække små... Jeg håber inderligt at mange vil støtte op om min indsamling til forskning i sclerose, så vi en dag kan helbredes.

 • Ture Gjørup

  Det var ikke længe den fik lov og stå på 10001,- kr :-)

 • Tina Jacobsen

  Jeg gætter på nr. 5 :-)

 • Hanne Ødegaard Pedersen

  Jeg tror det er nr 7

 • Charlotte Edlefsen Holmboe

  10.951,- er det da ikke bare fantastisk?! Er der slet ingen som vil deltage i den lille konkurrence, hvor du kan vinde den supergode bog MS Kost & Livsstil. Tryk på nedenstående link og tjek ud, hvordan og se et billede af den bog, som kan blive din, hvis du deltager :-)http://charlotteholmboe.weebly.com/5/post/2014/04/12500-i-min-indsamling-s-kan-denne-blive-din.html

 • Anne Have Nielsen

  Fedt Charlotte du er en ørn til det her indsamling og at sætte fokus på vores sygdom, dejligt. Jeg er sikker på det er nr. 37 ;0)

 • Lene Juel Raun Munch

  Mange bække små gør en stor å .... vi vil så gerne helbredes :)

 • Desirée J. Knudsen

  Så har jeg doneret og jeg gætter på nr. 12 :)

 • Mette Rossavik Tønder

  Jeg gætter på nr. 10 :-)

 • Merian Søgaard Martinsen

  Det er helt klart nr. 48;)

 • Charlotte Holmboe Charlotte Holmboe

  Nu sender jeg sgu et tiggerbrev ud!! Jeg mangler kun 2.000,- for at nå målet på de 20.000,-, i min indsamling til forskning i sclerose. Jeg har lige siddet og lavet en udregning, som siger, at hvis jeg kan indsamle (kun) 91,- hver dag de næste 22 dage, så har jeg nået mit mål!!

  Der er SÅ mange, der har hjulet med at donere og dele. Jeg er så pokkers taknemmelig, og derfor er det også med lidt røde kinder og nedslået blik, at jeg nu igen igen presser citronen skriver "pleeeease hjælp mig med 91 kr. om dagen, så jeg kan nå målet"

  Jeg lover, at hvis jeg når mit/vores mål, så lader jeg være med at springe i havet, jeg lader være med at slå flere vejrmøller, men derimod vil jeg gøre alt, hvad jeg kan for at lokke mindst tre.. nej fem byrådsmedlemmer i Haderslev til at kysse sclerose farvel med grøn læbestift på, så kampagnen kan få opmærksomhed helt oppe hos beslutningstagerne i min by!

 • Charlotte Holmboe Charlotte Holmboe

  VI har indtil nu nået det store beløb på 16.700,- på min indsamling til fordel for forskning i sclerose. Jeg er uden ord og dybt taknemmelig!!

  Der har været larmende tavshed fra mig i et godt stykke tid på min indsamling Ikke fordi jeg har givet op eller ikke tror, jeg kan nå de 20.000 som er mit mål, men simpelthen fordi, at jeg ikke har haft kræfter og overskud til at gøre noget ved indsamlingen.Jeg har haft travlt med konfirmation og fødselsdage og så også lige en del sclerose, som lige nu betyder, at jeg har rigtig svært ved at gå, stå og holde smerterne i mine ben ud. 

  Jeg har netop i dag fået min rollator ned fra loftet og har trillet lidt rundt med den i baghaven... Øøøj hvor er det svært at erkende og acceptere, at jeg allerede som 42 årig nu er med i rollatorbanden og ikke kan hverken gå eller løbe med til Feminaløbet, som jeg havde håbet så meget på.

  Min skønne datter Freja har fået mit startnummer og har lovet lovet at løbe for mig sammen med min elskede mor. Jeg vil så i stedet være at finde i Scleroseforeningens stand på pladsen den 19. maj, når mine venner og familie løber for mig! Jeg vil denne dag kaste rundt med grøne kys og i taknemmelighed heppe på alle dem som løber netop Feminaløbet. 

  Jeg ønsker mere end noget andet, at denne feje, forbandede og uforudsigelige sygdom ikke findes mere, så derfor vil det være så fantastisk, hvis du vil støtte mig i kampen mod sclerose ved at hjælpe mig med min indsamling, som kommer alle med sclerose til gode (og dermed også deres familier).Det eneste du skal gøre, er at klikke på linket nedenfor og donere et beløb. Jeg vil blive henrykt uanset størrelsen - alle beløb gælder og tæller! Du må også meget gerne dele dele dele min indsamlingside til nær og fjern.

  Kæmpe tak til alle som allerede har delt og doneret - det betyder mere end i aner <3

 • Charlotte Holmboe Charlotte Holmboe

  Jeg har taget en beslutning om, at selvom vi ikke er nået op på 12.500,- i indsamlingen, så slutter ”talkonkurrencen” NU. Jeg har tjekket alle de forslag, der er  kommet ind i kommetarfeltet. Jeg kan desværre ikke lægge ”bevisoptagelsen” ind her på Betternow, men på min blog www.cirkusholmboe.dk kan du selv tjekke, at det er nr. 24, som er det rigtige tal og dermed den indsamlingsbøsse, som indeholder mønterne. Vinderen af denne konkurrence er udtrukket blandt alle dem, som har gættet her på siden. Dorthe Sommer Pedersen gættede rigtigt og får bogen tilsendt fluks. Tillykke Dorthe, jeg håber at du bliver ligeså glad for bogen MS Kost & Livsstil, som jeg er.

  Og NU videre til en ny konkurrence!! Der ligger et gavekort på 1.000,- fra lingeributikken Change i Haderslev og venter på at blive afleveret til en heldig vinder.   Det eneste du skal gøre for at være med i denne konkurrence er at donere et beløb (stort som småt) og huske at skrive dit fulde navn.  Du har lige store chancer for at vinde, hvad enten du kan undvære en ti’er eller hele din pensionsopsparing…   

   Til de af jer som vælger at være med, men bor længere væk end rimeligt er, så husk at jeg gerne gir’ en kop kaffe, når gavekortet skal bruges. Konkurrencen sættes i gang i dag kl. 20.00 og stopper den 15. April kl. 20.00. Jeg foretager lodtrækningen blandt alle dem som har doneret med navns nævnelse i  tidsrummet fra i dag (7.4.2014) frem til den 15.4.2014.    

  Husk alle donationer går til et fantastisk godt formål, nemlig forskning i sclerose!   Alle kan vel bruge et par pyntetrusser og en brysteholder til en værdi af 1.000,- ik?!

 • Charlotte Holmboe Charlotte Holmboe

  Så slutter "tal-konkurrencen i aften kl. 20! Du kan nå at være med, og dermed vinde kogebogen Ms kost 6 Livsstil, som mine to gode venner har dineret til min indsamling, så vi kan få samlet en masse penge ind til forskning i sclerose. I aften kan i på min bog www.cirkusholmboe.dk se en video, hvor det afsløres, hvilken grøn indsamlingsbøsse, der udløser præmien... spændende spændende... 


  Gæt gæt gæt herinde på min indsamlingsside i kommentarfeltet. Hvis der er flere med det korrekte svar trækker jeg lod. Du kan se resultatet herinde og også på bloggen, så følg med :-) Vinderen vil desuden få direkte besked! Jeg vil i aften skyde en ny konkurrence i gang, hvor du kan vinde et gavekort på 1.000,- til Lingeributikken Change her i Haderslev. Så til alle mine venner/veninder og bekendte (måske især) i Sønderjylland - følg med fra kl. 20 i aften, og se hvordan du kan vinde gavekortet til lækkert undertøj (Dette gælder OGSÅ mændene!!)

  Indtil nu er der samlet hele 12.000,- ind her på siden. De 16.000,-, som er mit slutmål rykker tættere og tættere på, så please... del og doner - jeg har flere gaver som udloddes indtil vi når målet.


 • Charlotte Holmboe Charlotte Holmboe

  Tænk sig! Om lidt lægger jeg mig til at sove med bevidstheden om, at en masse fantastiske mennesker, lige nu på min indsamlingsside tilsammen har doneret 11.701,- til forskning i Sclerose.

  Nogle af jer kender jeg<3 Andre kender jeg ikke og andre igen er anonyme. Alle har i gjort en kæmpe forskel for mig og min kamp for at skaffe penge til forskning i Sclerose. Jeg er virkelig virkelig glad for at så mange vil hjælpe mig.

  MEN vi stopper ikke her, for der er hele 59 dage tilbage af indsamlingen, og jeg har stadig en tro på, at vi nok skal nå målet på 16.000,- 

  HUSK når vi når 12.500 (om kun 799,-) så skal vi ha' gang i en konkurrence om et 1000 kroners gavekort til lingeributikken Change. Hvad siger i til det drenge?? Frem med kortet eller mønterne i lommen ;-)

  God weekend og husk at dele (og at lokke folk til at tømme sparegrisen til dette gode formål :-))

 • Charlotte Holmboe Charlotte Holmboe

  SÅ er der en lille nem konkurrence sat i gang for at skaffe endnu flere penge til forskning i sclerose. Når jeg kommer op på 12.500,- på indsamlingen, så udlodder jeg bogen MS KOSt & Livsstil til en værdi af 249,- For at se hvordan du kan vinde den og hvordan du skal gøre, så klik på linket nedenfor. 

  Det kunne være så fedt, hvis du vil lege med!

  Præmien er virkelig god og kan bruges af alle. Jeg har den selv og bruger den tit!

  Jeg vil blive superglad, hvis du udsover at deltage i konkurrencen også har lyst til at dele min side og især donere en mønt eller to - ALT kan bruges! Intet beløb er for småt eller stort (for den sags skyld)

  http://charlotteholmboe.weebly.com/5/post/2014/04/12500-i-min-indsamling-s-kan-denne-blive-din.html


 • Charlotte Holmboe Charlotte Holmboe

  Det er noget sjusk er det! Jeg har jo ikke fået lagt videoen op af min dukkert i det kolde kolde Lillebælt! Det skal der laves om på, så hvis du trykker på linket herunder, så kan du både læse og se videoen, hvor jeg sidder med røven i vandskorpen lige midt i Lillebælt :-) Det var en FEEED oplevelse omend ret kold!Jeg håber at mange flere har lyst til at hjælpe mig med min indsamling til forskning i sclerose. Det er rigtig rigtig fantastisk, hvad der er blevet doneret indtil nu. Jeg havde aldrig forestillet mig, at der findes så mange gavmilde folk med hjertet siddende lige der, hvor det skal!Jeg fortsætter indsamlingen, og vil nu blot kalde de 8.000,- et delmål. 

  Jeg drømmer om at samle (mindst) 16.000,- ind, så vi kan få samlet nogle midler ind til den sygdom som jeg selv har lidt af i 18 år og som hver dag viser sig som et begrænsende vilkår i mit og min families liv. I morgen kommer der en artikel i Jyske Vestkysten, hvor jeg i en to siders artikel fortæller om hvordan det er at have sclerose, kampagnen Kys sclerose farvel, min indsamling her til fordel for forskning i sclerose og ikke mindst Feminaløbet som nu også er landet i Haderslev den 19. maj :-)

  Jeg er så spændt på at se/læse artiklen i morgen, og håber så inderligt, at den kan være med til at folk vil donere til og dele min indsamlingsside herinde.Nåh ja... imorgen skal jeg sammen med min familie ud med grønne "bøsser" i Haderslevs butikker, så vi kan få kysset sclerose farvel, det glæder jeg mig til :-)

  http://charlotteholmboe.weebly.com/5/post/2014/03/med-rven-i-vandskorpen-rh-det-var-koldt.html

 • Charlotte Holmboe Charlotte Holmboe

  Så kan I se det seneste blogindlæg ved at trykke her

  På blogindlægget kan du se en video fra Årøsund , hvor jeg tjekker vind og vejrforhold til min badetur. Om 350,- tager jeg jo en dukkert i Lillebæt, for så har min indsamling rundet hele 10.000,- Er det ikke bare fantastisk :-)

  Du kan også læse om mit besøg af Jyske Vestkysten i dag. Sclerose, grønne kys og indsamling er omdrejningspunktet for det blogindlæg!


  Og jeg er stadig helt vildt og voldsomt taknemmelig og begejstret for jeres indsats med, at i deler og donérer til fordel for forskning i sclerose TAK TAK TAK


  Jeg har besluttet mig for at blive ved med at indsamle, og starter derfor en konkurrence, hvor man kan vinde en rigtig fin præmie, når jeg har indsamlet 12.500,- (for det tror jeg på kan lade sig gøre :-)). Konkurrence"betingelser" kommer om et par dage.

 • Charlotte Holmboe Charlotte Holmboe


  Der sker meget lige nu og jeg kan næsten ikke følge med :-)

  Det har jeg skrevet et blogindlæg om. Læs om grønne bøsser, interview i morgen og hvor glad jeg er for at I har doneret så gavmildt ti denne sag. TAK !!!!


  http://charlotteholmboe.weebly.com/5/post/2014/03/s-ankom-bsserne.html


 • Charlotte Holmboe Charlotte Holmboe

  SÅ nåede min indsamling op på 7.150,- i morges :-) Dette betød jo, at jeg skulle udføre den lovede vejrmølle. Jeg har lagt "vejrmøllevideoen" ind på min Cirkus Holmboeblog! Jeg siger ikke, at det er et kønt syn, men jeg gjorde det!

  Blogindlægget kan læses, og videoen kan "nydes", hvis du trykker her HER

 • Charlotte Holmboe Charlotte Holmboe

  Der findes VIRKELIG mange postnumre i Danmark. Postnumre består som bekendt af fire tal! Lige nu i dette øjeblik, har folk doneret, hvad der svarer til postnummeret på den by, jeg bor i 

  6100!!!!!!!

  Der er altså samlet 6100 kr ind til forskning i Sclerose på min indsamlingsside på knap tre dage

  I SALUTE YOU!

  Jeg overvejer lidt at flytte til Skagen et stykke tid. Denne pragtfulde by har postnummer 9990 

  Jeg kan slet ikke forstå det her. Hvis i kunne se mig i de her dage, så ville i se ET stort taknemmeligt smil . Et smil som bare vokser og vokser ligesom beløbet på indsamlingssiden - så bliv ved bliv ved med at donere, ligetil jeg revner