Christina Fredborg's MS BIKE 2020 indsamling.

Christina Fredborg
TEAM Tyl

Christina Fredborg's MS BIKE 2020 indsamling.

Første weekend i September kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september vil jeg og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

• Bettina Bøgh Bettina Bøgh Donerede 500 kr.

God kollega så sejt - godt formål

• Jette Bundgaard Thomsen Jette Bundgaard Thomsen Donerede 250 kr.

Flot kørt kære Christina❤️Vi gir gerne da vi har en ven med denne frygtelige sygdom Tak

• Charlotte Fredborg Charlotte Fredborg Donerede 250 kr.

• Niels Fredborg Niels Fredborg Donerede 250 kr.

• Leif F Jensen Leif F Jensen Donerede 250 kr.

Fantastisk flot kørt Christina