Claus Fly
Team Fly - cycling for fun
MS Bike 2021
MS Bike 2021
Sidste weekend i August kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 27. august i Skagen. I løbet af søndag den 28. august vil jeg og mit team ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose og dermed med til at forbedre tilværelsen for de 16.500 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

• Claus Fly Claus Fly gav 13.878 kr.

Lillebæltrundt 2021 overskud fra deltager betaling. Hvor TeamFly og gode sponsore havde små 60 ryttere med rundt om Lillebælt 275km

• Birgit Larsen Birgit Larsen gav 250 kr.

Claus Fly Claus Fly: Tusind tak for din støtte nok engang og igen i år. Du er med til at vi sammen kan gøre en forskel for de mennesker som må leve med denne trælse sygdom.
    Tusind tak👍👍
  • Dennis Andersen Dennis Andersen gav 200 kr.

Det er så stærkt i samler ind for at bekæmpe en frygtelig sygdom.

Claus Fly Claus Fly: Hej Dennis.
    Tusind tak for din donation. Den er med til at gøre en forskel i kæmpen mod denne frygteligt sygdom.

Ta
  • Claus Fly Claus Fly gav 800 kr.

Inbetaling fra Nels Morten Hansen. Km betaling fra 24 timers Zwift træning

• Claus Fly Claus Fly gav 1.120 kr.

Inbetaling fra tombola søndag morgen på 24 timers zwift

• Claus  Fly Claus Fly gav 950 kr.

Betaling for Puf fra Sara Ritchie

• Claus Fly Claus Fly gav 375 kr.

2 runde af live aktion

• Claus Fly Claus Fly gav 1.750 kr.

Inbetaæing fra tombola og aktion. 24 timers Zwift

• Louise Vestbjerg Louise Vestbjerg gav 250 kr.

Du er mega sej Claus!! God tur!

Claus Fly Claus Fly: Tusind tak for din donation til vores sclerose indsamling. Den gør en forskel i kampe mod denne sygdom