Michael Vestergaard
Team Long Slow Distance
MS Bike 2021
MS Bike 2021
Sidste weekend i August kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 27. august i Skagen. I løbet af søndag den 28. august vil jeg og mit team ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose og dermed med til at forbedre tilværelsen for de 16.500 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

• Anonym Anonym gav 500 kr.

• Helle  V Helle V gav 150 kr.

God tur 😍

Michael Vestergaard Michael Vestergaard: Hej skat. Mange tak for din donation, dig kan man altid regne med ❤️
  • Kasper Ludvigsen Kasper Ludvigsen gav 250 kr.

Michael Vestergaard Michael Vestergaard: Hej min ven. Mange tak for din støtte, fedt fedt fedt 💪😀👌😊
  • Jan  Holmgren Jan Holmgren gav 500 kr.

God tur …håber ik’ I får alt for ømme ben😊

Michael Vestergaard Michael Vestergaard: Hej fætter.
    Mange tak for den fine donation. Det sætter jeg stor pris på, vi gør vores og giver den gas 🙏❤️☀️🚴😀👍. Kh. Fætte
  • Carsten Frederichsen Carsten Frederichsen gav 111 kr.

Michael Vestergaard Michael Vestergaard: Hej min ven. Mange tak for dit bidrag, det er et smukt tal 😀❤️🙏
  • Tom Ahmt Tom Ahmt gav 100 kr.

God tur

Michael Vestergaard Michael Vestergaard: Hej Tom. Tak for din donation 🙏🚴👍☀️. Vi ses på landevejen.

• Jesper Mouritsen Jesper Mouritsen gav 50 kr.

Michael Vestergaard Michael Vestergaard: Hej Jesper
    Mange tak for din donation, det er sødt af dig 🙏😀
  • Stine Berndt Stine Berndt gav 100 kr.

Michael Vestergaard Michael Vestergaard: Mange tak for din donation, Stine. Det er rigtigt sødt af dig 🙏❤️😀
  • Anette Bonde Anette Bonde gav 150 kr.

Michael Vestergaard Michael Vestergaard: Hej Anette. Stort tak for din donation, det var sødt af dig 🙏❤️😀☀️. Håber vi snart ses på skolen, husk vi sidder i kælderen
  • Peder Gasbjerg Peder Gasbjerg gav 250 kr.

Bente og Peder ønsker god tur

Michael Vestergaard Michael Vestergaard: Hej Peter og Bente
    Jeg takker mange gange for jeres donation, det er sødt af jer 🙏❤️☀️😀
  • Anonym Anonym gav 150 kr.

Michael Vestergaard Michael Vestergaard: Mange tak for støtten, det var sødt af dig 😀
  • Ole  Nissen Ole Nissen gav 1.250 kr.

God tur - og god vind.

Michael Vestergaard Michael Vestergaard: Ole du er for vild, jeg er helt målløs, det er virkelig stort af dig. Jeg takker mange mange gange ❤️🙏😀