You Go Girl 20
YOU GO GIRL 20
YOU GO GIRL er en walk som handler om at skabe opmærksomhed om sclerose og om at belyse at ca. 2/3 dele af disse er kvinder. På vores walk får vi også mulighed for at få gode dialoger i gang, imens vi får frisk luft, og fornyet energi.

Samtidig vil vi i Dronningens Ferieby og alle de andre deltagere på YOU GO GIRL forsøge at samle så mange penge som muligt ind til forskning i sclerose og dermed være med til at forbedre tilværelsen for de mere end 16.000 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Ca. 650 danskere får stillet diagnosen multipel sclerose hvert år, Danmark har hermed en af de højeste forekomster af sclerose i verden. Antallet af mennesker med sclerose er fordoblet over de sidste 20 år!

Derfor vil vi blive utrolig glade, hvis du vil bakke os og Scleroseforeningen op i kampen for en verden uden sclerose – hvert et bidrag gør en mærkbar forskel.

Dronningens Ferieby

• Anonym Anonym gav 3.325 kr.

• Maria Oliveira Maria Oliveira gav 175 kr.

• Pia S Rasmussen Pia S Rasmussen gav 50 kr.

• Anonym Anonym gav 50 kr.

Tak for et stærkt initiativ

• Kåre Laursen Kåre Laursen gav 250 kr.

• Hanne Svenstrup Hanne Svenstrup gav 250 kr.

• Annelise Gunderlund Annelise Gunderlund gav 250 kr.

Jeg har selv sclerose. Tak for flot initiativ og til alle som støtter. Det gør en forskel.

• Madara Moroza-Balta Madara Moroza-Balta gav 200 kr.

❤️💙

• Birgitte Røntved Birgitte Røntved gav 250 kr.

For en tidligere chef som har måttet vende op og ned på sit liv pga af sygdommen.

• Johanne Kolbæk Møller Johanne Kolbæk Møller gav 200 kr.

Vi går for nogle kollegaer som desværre er ramt af denne sygdom ❤️💙

• Anonym Anonym gav 100 kr.

Godt initiativ af Dr. Ferieby. Tak for det!