Emil Kjeldsmark Lemvig
TT RIDERS - Emil
Første weekend i September kører jeg gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september vil jeg ankomme til målstregen i København - godt brugt og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

De bedste hilsner
Emil Kjeldsmark Lemvig - TT RIDER

• Lundahl kloak & entreprenørservice Lundahl kloak & entreprenørservice Donerede 1.230 kr.

• Jack Gallagher Jack Gallagher Donerede 410 kr.

• Kærleif  Danielsen Kærleif Danielsen Donerede 410 kr.

• Dorte Olsen Dorte Olsen Donerede 1.000 kr.

• Kirsten Juda Kirsten Juda Donerede 150 kr.

Godt kørt Emil

• Rebecca Ekberg Bohn Rebecca Ekberg Bohn Donerede 50 kr.

• Christina Voigt Christina Voigt Donerede 150 kr.

Stærkt gået Emil! 💪🏻👏🏻

• Lauren Jensen Lauren Jensen Donerede 100 kr.

• Dorthe Richter Dorthe Richter Donerede 200 kr.

Emil du er den sejeste jeg kender... Du gør det så godt :-)

• Hanne  Toft Hanne Toft Donerede 400 kr.

Kom se Emil 💪🏻

• Julie Rathmann Julie Rathmann Donerede 250 kr.

Kom så Emil hepper på dig hele vejen til kbh 👏👏👏🇩🇰😎

• Torkil Jensen Torkil Jensen Donerede 250 kr.

• Maja Villadsen Maja Villadsen Donerede 196 kr.

Du er for vild!

• Birgitte  Hansen Birgitte Hansen Donerede 150 kr.

• Maria Esther  Lemvigh Maria Esther Lemvigh Donerede 100 kr.

• Sune  Hansen Sune Hansen Donerede 250 kr.

• Lars Sepstrup Lars Sepstrup Donerede 100 kr.

• Simone, Bettina, Preben og Oliver  Kallesø Rasmussen Simone, Bettina, Preben og Oliver Kallesø Rasmussen Donerede 250 kr.

Som altid vil vi gerne støtte op om kampen mod Sclerose og selvfølgelig dit initiativ. Du er sej og du kæmper, det sætter vi pris på.

• Kirsten Holstein Ipsen Kirsten Holstein Ipsen Donerede 350 kr.

Du er så sej Emil! Jeg ved du kan gøre det her! 🚴🏻‍♂️💨 Det har været en fornøjelse at følge lidt med på sidelinjen 😊 jeg håber på god vind og godt vejr på resten af din tur! ☀️🌻

• Britt Christensen Britt Christensen Donerede 150 kr.

Emil.. rigtig god tur 💪🏼 Min søster er en af de mange der har sclerose. Så tak fordi du sætter fokus på sygdommen.🥰 Kør forsigtigt Britt Christensen RHP

• Mette  Frøstrup Mette Frøstrup Donerede 500 kr.

• Lotte Lagoni Lotte Lagoni Donerede 150 kr.

• Malene Jørgensen Malene Jørgensen Donerede 250 kr.

• Mai Rosqvist Mai Rosqvist Donerede 100 kr.