Center

Ordet Fanger – Dennis Ritter
Ordet Fanger – Dennis Ritter

FÆLLES INDSAMLING - ORDET FANGER

Dennis Ritter har udvalgt et hold, som den 27. juni 2017 cykler til Tour de France start i Düsseldorf, i samarbejde med Scleroseforeningen.

En stor sportslig udfordring
Eventen er en non-stop etape fra København til Düsseldorf på 737 km, og derfor en stor udfordring, som kræver den rette portion forberedelse. Hver rytter bestemmer selv, hvor meget af ruten, den enkelte ønsker at cykle. Dog er reglen, at der minimum skal være 2 ryttere på vejen hele tiden.

• H Rasmussen H Rasmussen Donerede 100 kr.

• Mathias Blaavand Mathias Blaavand Donerede 250 kr.

Jeg vil rigtig gerne støtte fordi jeg synes det er en forfærdelig sygdom, jeg har selv været med på cykelnerven 2017 i frankrig og synes det var en super fed tur, så vil gerne støtte lidt ekstra og håber på det hjælper.

• Peter Erik Jensen Peter Erik Jensen Donerede 100 kr.

• Anonym Anonym Donerede 250 kr.

God tur!!

• Maria  Delalez Maria Delalez Donerede 500 kr.

God tur ;o)

• Simon Hansen Simon Hansen Donerede 200 kr.

Hej Jeg har selv haft en kæreste med sclerose. Det er en sygdom der har brug for generel opmærksomhed og al den økonomisk støtte den kan få... via du og jeg. Super initiativ. Ha en fantastisk cykeltur ... Må vejret være med jer

• Lone Wegener Moltved Lone Wegener Moltved Donerede 500 kr.

Har selv sclerose. Tak for jeres initiativ. Meget rørt over interviewet til morgen på TV2.

• Henrik - Gartneren Henrik - Gartneren Donerede 16.500 kr.

• Anonym Anonym Donerede 2.725 kr.

• Anonym Anonym Donerede 25.000 kr.