Oprettet Af:
Claus Mølbjerg
Medlem af hold:
Cykelnerven København
Deltager i:
Cykelnerven 2017
Samler ind til:
Cykelnerven 2017
Der er mange sygdomme, og mange indsamlinger. Ærgerligt at statsbudgettet ikke helt slår til, så der er penge nok til alt. Men selvom der var, ville der nok hele tiden kunne bruges lidt mere. Om man støtter den ene eller den anden indsamling, betyder nok ikke det store for mig. Bare man træffer et valg.

For mig faldt valget på Cykelnerven 2017 og dermed scleroseforeningen. Jeg fik selv sclerose i 2013. Min bror har haft det i mange år. Ikke at han nogen sinde har pebet over det, eller at jeg selv gør det. Mere ondt gør det, når jeg ser, eller læser om andre der ikke længere kan fungere på grund af sygdommen. Jo yngre jo værre. De har jo ikke på samme måde som jeg, skabt mig et liv og tilværelse.

Hvis jeg, med min indsamling til forskning i sclerose, kan være med til at gøre en lille forskel, til at man finder ud af hvorfor man får sclerose, og hvordan man bedst behandler det, er mit mål nået.

Husk, selv et lille bidrag har stor betydning.

For det vi gør, fordi vi kan.

Donér

25.810 kr.
Indsamlet

129% 20.000 kr.

2
Donationer

0
Dage tilbage

Seneste aktivitet

  • Dansk Stillads Service Dansk Stillads Service Donerede 25.560 kr.

    Claus har præsteret at cykle hjem 18 gange på 3 md. en tur på 117 km. pr. gang. Det vil vi som kollegaer gerne honorerer via dette bidrag.

  • Nazmi Ujkani Nazmi Ujkani Donerede 250 kr.