Frank Lindsø
Team LIndsø
Første weekend i september kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

En kæmpe sportslig udfordring på mere end 700 km uden stop, som helt sikkert bliver en vild tur. Alt sammen for at øge kendskabet og indsamle penge til forskning i sclerose, med et fælles mål - en verden uden sclerose.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september vil jeg og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte, men en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere, forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose og dermed være med til at forbedre tilværelsen for de 16.000 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Frank Lindsø

• Dansk Security Undervisning Dansk Security Undervisning Donerede 1.000 kr.

Frank Lindsø Frank Lindsø: Mange tak, Finn. Det er virkelig flot af dig.
  • Frank Lindsø Frank Lindsø
    Med 2 uger til starten i Skagen, er ruten nu offentliggjort. De 10 etaper og 715 kilometer bliver i skrivende stund nærlæst med iver og interesse. :-)

Team Lindsø har nået 65% af det fastsatte mål for donationer. Vi når måske ikke det ønskede beløb inden starten i Skagen, men jeres donationer vil hjælpe os på vej til målet i Valby og vil under alle omstændigheder hjælpe Scleroseforeningen.

Endnu engang tak for jeres støtte.
  • Benita  Lindberg Benita Lindberg Donerede 100 kr.

Super godt formål!

Frank Lindsø Frank Lindsø: Tak Benita. Det hjælper os alle på vej mod målet.
  • Helle S Pedersen Helle S Pedersen Donerede 200 kr.

Super godt initiativ

Frank Lindsø Frank Lindsø: Tak, Helle. Det er absolut værdsat
  • Susanne Landwehr Susanne Landwehr Donerede 75 kr.

Frank Lindsø Frank Lindsø: Tak Susanne, både for tanken og din støtte til scleroseforeningen.
  • Sussie Larsen Sussie Larsen Donerede 250 kr.

Frank Lindsø Frank Lindsø: Tak for din støtte til Scleroseforeningen og til min tur gennem Danmark.
  • Sisse Rønne Lindsø Sisse Rønne Lindsø Donerede 250 kr.

Frank Lindsø Frank Lindsø: Tak, Sisse, for hjælp og støtte.
  • Frank Lindsø Frank Lindsø Donerede 500 kr.