Frej Elbæk Schjeldal's MS BIKE 2020 indsamling.

Frej Elbæk Schjeldal
TEAM Tyl

Frej Elbæk Schjeldal's MS BIKE 2020 indsamling.

Første weekend i September kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september vil jeg og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

• Casper Krone Thomasen Casper Krone Thomasen Donerede 478 kr.

Fantastisk kørt!

• Jonas Åradsson Jonas Åradsson Donerede 260 kr.

• Ditte Kanstrup Ditte Kanstrup Donerede 250 kr.

Sejt projekt Frej 🙏❤️

• Mikkel Ørum Skovgaard-petersen Mikkel Ørum Skovgaard-petersen Donerede 500 kr.

• Jonas Ljungmann Jonas Ljungmann Donerede 150 kr.

Kom så!!

• Tina Saaby Tina Saaby Donerede 250 kr.

• Pia Allerslev Pia Allerslev Donerede 250 kr.

Go go go - du er jo for sej 💪💪💪 ...og en fantastisk sag at cykle til fordel for 🙏🙏

• Mikkel Jensen Mikkel Jensen Donerede 250 kr.

Frej rimer på sej.

• Trivium Trivium Donerede 500 kr.

Bare gi' den gas Frej - og husk at solen altid skinner (et eller andet sted)

• Martin Højfeldt Nielsen Martin Højfeldt Nielsen Donerede 250 kr.

Let’s go 💪🏽

• Jesper E. Siig Jesper E. Siig Donerede 250 kr.

Du er sej, Frej (sorry, men det var for oplagt 😀)