Susanne Theils
Cykelnerven Vestjylland
Cykelnerven 2016
Cykelnerven 2016
Kære venner, kollegaer, familie og netværk.

2016 står igen i Scleroseforeningens tegn - Fordi jeg kan og vil :-)

Efter den fedeste oplevelse med Cykelnerven i 2015 var det en endog meget let beslutning at tage om at sige ja til at deltage i 2016 og dermed kæmpe for en vigtig sag, nemlig Schleroseforeningen, hvis medlemmer kæmper deres egen endog meget hårde og vigtige sag. Jeg er i den heldige situation, at jeg og min allernærmeste familie ikke lider af denne alvorlige sygdom, men det gør bl.a. min kusines mand og vores kaptajns kære svigerinde, og jeg ved, hvad den kan gøre ved et menneske - og dets nærmeste - så derfor har jeg valgt at støtte denne vigtige sag, både i form af at hjælpe med til at skaffe midler til de ramte familier og til forskning og som en ekstra bonus en 3 dages cykeltur i Alperne til sommer sammen med andre glade amatørcykelryttere fra hele Danmark. Se det er da en rigtig win-win:-)

Så når det kommer til at gøre allermest ondt i ben og lunger, så ved jeg, smerten for mig kun er midlertidig - og således til at bære - mens jeg kæmper og gør en lillebitte forskel for de mennesker, der må lære at leve med deres eller deres nærmestes forbandede sygdom hver eneste dag.

DU kan også gøre en forskel. Nemlig ved at hjælpe mig med at samle midler ind, så sørger jeg for det sjove arbejde med at trampe i pedalerne. Træningen er i fuld gang, og vi skummer fløden i uge 24, hvor vi gør en række af de bjerge, som Tour De France rytterne også kommer forbi, møre til dem....

Synes du som jeg, det er kampen værd, så giv en donation - alle beløb tæller efter princippet mange bække små... og husk, din donation er fradragsberettiget. Spred gerne det gode budskab ved at dele på Facebook.

På forhånd mange tak :-)

Mange hilsner

en glad amatørcykelrytter

Susanne

Susanne Theils gav 750 kr.

• Anonym Anonym gav 2.000 kr.

Kære Susanne, du er SÅ sej - af hjertet tak fordi du aktivt gør en forskel for alle os, der bare ikke kan... Go' vind og ikke mindst go'e ben til dig de kommende dage. TAK fordi I gør det, bare fordi I kan :-)

• Anonym Anonym gav 7.500 kr.

Af hjertet tak:-) Tak fordi du med dit store engagement gør en kæmpe indsats som indsamler, ambassadør og aktiv rytter for at sætte ekstra fokus på Sclerose og bekæmpelse af sygdommen. Go' vind og især go'e ben i næste uge :-)

• Pernille  Skov Thorsted Pernille Skov Thorsted gav 250 kr.

Er selv ramt af Sclerose. Tak til dig, og resten af cykel nerveholdet. I er bare guld værd for alle os ramte. I gør en kæmpe indsats 👍😉

• Lisbet Halkier Høgsholt Lisbet Halkier Høgsholt gav 100 kr.

• Anonym Anonym gav 5.000 kr.

1000 tak fordi du er med til at gøre en afgørende forskel, når du kæmper både på de lige landeveje og ikke mindst i de franske alper. Go' vind :-)

• Anonym Anonym gav 7.000 kr.

Supergodt initiativ, som vi gerne vil støtte op om - go' vind til dig Susanne, bare gi' den forbistrede sygdom baghjul. Vi ved, du kan :-)

• Irma og Sv. Aage  Jensen Irma og Sv. Aage Jensen gav 2.000 kr.

Vi har sygdommen inde på egen krop, mange udfordringer både for den med sclerose og den der er på sidelinjen. Og så er det så flot, at min kusine vil træde i pedalerne for denne sag, godt gået, vi vil følge jer på turen bag skærmen

• Anonym Anonym gav 7.500 kr.

• Anette Bertelsen Anette Bertelsen gav 500 kr.

Det er så sejt, at du Susanne bruger din energi på at trampe i pedalerne for en sygdom, som bare skal have baghjul.

• Jonna og Erik  Osmundsen Jonna og Erik Osmundsen gav 250 kr.

• Erling Damgaard Erling Damgaard gav 250 kr.

• Birthe og Hans  Degnboel Birthe og Hans Degnboel gav 250 kr.

Fantastisk flot projekt til glæde for de mennesker, der må kæmpe med den trælse sygdom

• Alice Pedersen Alice Pedersen gav 250 kr.

Min mor havde sclerose i 27 år, døde i en alder af 66 år. Medlem af scleroseforeningen igennem mange år.

• Ib Marbæk Ib Marbæk gav 250 kr.

• Susanne Bruun Hansen Susanne Bruun Hansen gav 250 kr.

• tina theils mølgaard tina theils mølgaard gav 250 kr.

• Anonym Anonym gav 15.000 kr.

Hermed en kæmpe tak for et fremragende indlæg på vores konference. Og tak fordi du er med til at gøre en forskel for dem, der ikke selv kan. Go' vind :-)

• Anonym Anonym gav 9.250 kr.

Tak - fordi DU vil, og fordi vi kan. Derfor støtter vi dig og Cykelnerven for at bidrage til at gi' den forbistrede sygdom baghjul. Go' træning og go' vind frem mod målet.

• Susanne Theils Susanne Theils gav 750 kr.

Jeg kickstarter min indsamling med de penge, jeg fik ind, da jeg satte min Top 3 gevinst på auktion efter sidste års Betternow indsamling.