Hannah Borella Thams
MS BIKE 2019
MS BIKE 2019
Kære alle

Første weekend i maj deltager jeg i MS BIKE. Et ultra cykelløb fra København til Skagen på 743 km uden stop! En vild tur for at udfordre mig selv - men ikke mindst med muligheden for at støtte en verden uden sclerose.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 4. maj kl. 8.00 i København. I løbet af søndag den 5. maj vil jeg ankomme til målstregen i Skagen - godt brugt og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose. Vi skal være med til at forbedre tilværelsen for de ca. 16.000 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Sclerose er en sygdom, som rammer stadigt flere danskere. Hver dag får to danskere stillet diagnosen og antallet af danskere med sclerose er nu fordoblet på bare 20 år!

Derfor vil jeg blive utrolig glad, hvis du vil bakke Scleroseforeningen og mig op i kampen for en verden uden sclerose – hvert et bidrag bidrag gør en mærkbar forskel.

Mange hilsner
Hannah Borella Thams

Følg MS BIKE på facebook https://www.facebook.com/MSCHALLENGE/
& på MS BIKEs hjemmeside http://www.mschallenge.dk

• Jytte Laursen Jytte Laursen Donerede 250 kr.

Har tidligere samlet penge ind til foreningen igennem netop Lone som er en helt fantastisk Kvinde , som aldrig piver og er altid i godt humør . Synes det er en fantastisk ide I har fået og I er mega seje.

• Kirsten Carlson Kirsten Carlson Donerede 500 kr.

GOD TUR

• Hans Peter Borella Thams Hans Peter Borella Thams Donerede 100 kr.

Sejt ❤️

• Søren Zacho Søren Zacho Donerede 50 kr.

Et lille beløb herfra..

• Heidi Borella Heidi Borella Donerede 100 kr.

Stærkt initiativ til et godt formål :-)

• Berit Hedeager Berit Hedeager Donerede 200 kr.

• Signe og Ole Nørgaard Andersen Signe og Ole Nørgaard Andersen Donerede 250 kr.

Det er sejt, og til et godt formål

• Anonym Anonym Donerede 100 kr.

• Katja Dalsgaard Katja Dalsgaard Donerede 250 kr.

• Anonym Anonym Donerede 250 kr.