Hans Holm's MS BIKE 2020 indsamling.

Hans Holm
Team Sevs - Sammen er vi stærkere

Hans Holm's MS BIKE 2020 indsamling.

Første weekend i September kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september vil jeg og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Hans Holm gav 100 kr.

• Hans Holm Hans Holm
    Hej alle sammen.
    Tusind tak for alle jeres donationer, i er med til at gøre en forskel! Det sætter jeg pris på.
    Så er det i dag det går løs, min familie og jeg sætter i gang fra Nykøbing Mors 17.55 og dækker cirka 240 km sydpå.
    Vi kan følges på dette link; https://mschallenge.dk/ms-bike-2020/ms-bike-live-2020/?fbclid=IwAR0x2rofXyZLhRu7ZTzxgsHua-REHzI76Y80Kl8tqTRGpAbGGfzG9RcyKcQ

Igen, mange tak!
    Hilsen Hans
  • Sonja  Rasmussen Sonja Rasmussen gav 125 kr.

• Maria Mortensen Maria Mortensen gav 100 kr.

• Lisbeth Scherrebeck-Hansen Lisbeth Scherrebeck-Hansen gav 100 kr.

• Søren Henneberg Søren Henneberg gav 100 kr.

Jeg vælger at donerer fordi det er en rigtig god sag, og fordi Hans er en konge fyr 👌

• John  Neumann John Neumann gav 250 kr.

God tur for en god dag.

• Simon Olsen Simon Olsen gav 100 kr.

🚴‍♂️🚴‍♂️

• Joan Mortensen Joan Mortensen gav 100 kr.

• Henrik Iversen Henrik Iversen gav 100 kr.

• Andreas  Lund Andreas Lund gav 100 kr.

• Simon Sand Andersen Simon Sand Andersen gav 250 kr.

Fandme iorden Hans! God tur og godt formål at støtte op om 👍🏻👍🏻👍🏻😃

• Helle Toft-Sandgaard Helle Toft-Sandgaard gav 250 kr.

God tur 💪😊

• Hans Holm Hans Holm gav 100 kr.