Henrik Nordstrøm's indsamling for en verden uden sclerose

MS Bike 2021
MS Bike 2021

Henrik Nordstrøm's indsamling for en verden uden sclerose

Sidste weekend i August kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 27. august i Skagen. I løbet af søndag den 28. august vil jeg og mit team ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose og dermed med til at forbedre tilværelsen for de 16.500 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

• Casper Fauerholdt Casper Fauerholdt gav 100 kr.

Kommer du så til bogreceptionen?

• KrauKom KrauKom gav 250 kr.

Tak for indsatsen. Måske ved du at jeg selv har sclerose, så den går lige ind ;)

• Sonja Rasmussen Sonja Rasmussen gav 125 kr.

God tur Henrik, hilsen mormor

• Anne  Evensen Anne Evensen gav 200 kr.

• Anne-Dorte  Sørensen Anne-Dorte Sørensen gav 250 kr.

• Joakim K Joakim K gav 200 kr.

• Simon Andreasen Simon Andreasen gav 500 kr.

• Paul Sauer Paul Sauer gav 100 kr.

God tur!

• René Lund René Lund gav 150 kr.

God tur Hense!