Henrik's indsamling for en verden uden sclerose

MS Bike 2021
MS Bike 2021

Henrik's indsamling for en verden uden sclerose

Sidste weekend i August kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 27. august i Skagen. I løbet af søndag den 28. august vil jeg og mit team ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose og dermed med til at forbedre tilværelsen for de 16.500 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Henrik Hansen gav 3.600 kr.

• Lise hansen Lise hansen gav 500 kr.

Fra de gamle på rosenvej

• Pomfritten Pomfritten Pomfritten Pomfritten gav 250 kr.

Bare du vinder over Lars Lauge😉😉🍟🍟🍟🍟

Henrik Hansen Henrik Hansen: Tak skal du have dilton, jeg skal prøve at køre fra ham 👍👍🚴‍♂️
  • Poul Larsen Poul Larsen gav 100 kr.

Rigtig fodt formål og flot at du stiller op

Henrik Hansen Henrik Hansen: Tak skal du have Poul, det bliver en god udfordring 👍🚴‍♂️
  • Flemming Larsen Flemming Larsen gav 500 kr.

Henrik Hansen Henrik Hansen: Mange tak hr. Larsen 👍👍🚴‍♂️
  • H.nielsen & søn H.nielsen & søn gav 3.500 kr.

Nr. 4 H.nielsen & søn

• Flemming Madsen Flemming Madsen gav 100 kr.

Henrik Hansen Henrik Hansen: Tak for støtten, glæder mig til at cykle for formålet
  • Ole Johannes Jeppesen Ole Johannes Jeppesen gav 100 kr.

• Morten  Marland Morten Marland gav 100 kr.

For at støtte et godt formål 👍

Henrik Hansen Henrik Hansen: Tak for støtten, det bliver en fed tur for det gode formål
  • Henrik Hansen Henrik Hansen gav 100 kr.

Kom så