Hjælp mig og Team LSD med at støtte kampen mod sclerose!

Rasmus Pontoppidan Frantsen
Team Long Slow Distance

Hjælp mig og Team LSD med at støtte kampen mod sclerose!

Første weekend i September kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september vil jeg og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

• Anonym Anonym gav 50 kr.

• Simigak Ravnsbæk Simigak Ravnsbæk gav 100 kr.

Rasmus Pontoppidan Frantsen Rasmus Pontoppidan Frantsen: Tusinde tak for donationen Simigak
  • Anne Marie Frantsen Anne Marie Frantsen gav 250 kr.

Rasmus Pontoppidan Frantsen Rasmus Pontoppidan Frantsen: Tusinde tak for donationen mor
  • Ina Møller Ina Møller gav 150 kr.

Rasmus Pontoppidan Frantsen Rasmus Pontoppidan Frantsen: Tusinde tak for donationen svigermor
  • Anette Petersen Anette Petersen gav 50 kr.

Rasmus Pontoppidan Frantsen Rasmus Pontoppidan Frantsen: Tusinde tak for doantionen Anette
  • Thomas Nissen Thomas Nissen gav 250 kr.

Vi har en søn, der desværre har sclerose

Rasmus Pontoppidan Frantsen Rasmus Pontoppidan Frantsen: Det er jeg ked af at høre. Tusind tak for donationen Thomas!
  • Morten Vejlmark Morten Vejlmark gav 200 kr.

Rasmus Pontoppidan Frantsen Rasmus Pontoppidan Frantsen: Tusind tak for donationen nabo!
  • Morten Olsen Morten Olsen gav 100 kr.

Rasmus Pontoppidan Frantsen Rasmus Pontoppidan Frantsen: Tusind tak for donationen MO!
  • Mads Kjærgaard Mads Kjærgaard gav 50 kr.

Rasmus Pontoppidan Frantsen Rasmus Pontoppidan Frantsen: Tusind tak for donationen Kjær!
  • Rasmus Pontoppidan Frantsen Rasmus Pontoppidan Frantsen gav 250 kr.

Jeg støtter selvfølgelig også selv indsamlingen :)