Center

I den gode sags tjeneste, cykler jeg fra København til Dusseldorf for at samle penge ind til Scleroseforeningen.

Bliv Sponsor
Simon Carlsson Sundby
Ordet Fanger – Dennis Ritter

ORDET FANGER

Dennis Ritter har udvalgt et hold, som den 27. juni 2017 cykler til Tour de France start i Düsseldorf og samtidig for en verden uden sclerose!

En stor sportslig udfordring
Eventen er en non-stop etape fra København til Düsseldorf på 737 km, og derfor en stor udfordring, som skal gennemføres på max 30 timer, som kræver den rette portion forberedelse. Hver rytter bestemmer selv, hvor meget af ruten, den enkelte ønsker at cykle. Dog er reglen, at der minimum skal være 2 ryttere på vejen hele tiden.

Ordet fanger støtter forskning i sclerose

Det er Dennis Ritters ambition, at der skal samles et stort beløb ind til forskning i sclerose, og derfor er kravet til hver enkelt rytter, at de som minimum skal indsamle 25.000 kr. til forskning i sclerose.

Hvad er sclerose
Multipel sclerose (MS) - tidligere kaldet dissemineret sclerose - er en kronisk neurologisk autoimmun sygdom, hvor immunforsvaret går til angreb på nervecellerne i centralnervesystemet.

Sygdommen viser sig forskelligt afhængigt af, hvilken type af sclerose man rammes af. Nogle får sygdomsangreb i form af såkaldte attakker med symptomer som føleforstyrrelser, synsproblemer eller lammelser. Andre oplever ikke deciderede attakker, men en gradvis forværring af forskellige symptomer.

Nogle vil kun opleve lidt sygdomsaktivitet, og vil derfor kunne leve et stort set almindeligt liv. Andre kan blive stærkt invaliderede i løbet af en årrække

Hvor mange danskere har sclerose

Der er registeret ca. 15.000 med sclerose i Danmark, og blandt dem er der en betydelig overvægt af kvinder, og denne overvægt er stigende. Der er næsten to kvinder for hver mand, der får diagnosen multipel sclerose. Sclerose opdages oftest i alderen 20-40 år. Forekomsten af sclerose er gennem de seneste 30-40 år steget meget kraftigt, næsten fordoblet.

Bliv Sponsor

eller giv en donation.

6,50 kr./km

Registreret

• Anne og Bjarne Anne og Bjarne Donerede 260 kr.

Vi satte 5 kr pr km du kørte mere end Dennis Ritter 😄 52 km mere blev det til. Hvor har du været sej at gennemføre!

• simon_the_chef@hotmail.com Simon Carlsson Sundby registrerede 52 km. Det totale sponsorerede beløb er nu 3.490,50 kr..

• simon_the_chef@hotmail.com Simon Carlsson Sundby registrerede 51 km. Det totale sponsorerede beløb er nu 3.152,50 kr..

• Annette og Helmuth  Krag Annette og Helmuth Krag blev sponsor med 0,50 kr. per km

• simon_the_chef@hotmail.com Simon Carlsson Sundby registrerede 54 km. Det totale sponsorerede beløb er nu 3.152,50 kr..

• simon_the_chef@hotmail.com Simon Carlsson Sundby registrerede 71 km. Det totale sponsorerede beløb er nu 3.152,50 kr..

• simon_the_chef@hotmail.com Simon Carlsson Sundby registrerede 68 km. Det totale sponsorerede beløb er nu 3.152,50 kr..

• simon_the_chef@hotmail.com Simon Carlsson Sundby registrerede 74 km. Det totale sponsorerede beløb er nu 1.446 kr..

• simon_the_chef@hotmail.com Simon Carlsson Sundby registrerede 31 km. Det totale sponsorerede beløb er nu 1.446 kr..

• simon_the_chef@hotmail.com Simon Carlsson Sundby registrerede 85 km. Det totale sponsorerede beløb er nu 1.446 kr..

• simon_the_chef@hotmail.com Simon Carlsson Sundby registrerede 51 km. Det totale sponsorerede beløb er nu 1.446 kr..

• iben sundby iben sundby Donerede 500 kr.

godt kørt lækker middag på Musling flot indsamling knus fra ynglings fasteren

• Fam. Blond-Nørgaard Fam. Blond-Nørgaard blev sponsor med 0,50 kr. per km

God tur Simon!

• Susanne og Jan  Ginsborg Susanne og Jan Ginsborg blev sponsor med 1 kr. per km

Rigtig god tur Simon

• Madklubben Krag Madklubben Krag blev sponsor med 0,50 kr. per km

• Günther og Bente Krag Günther og Bente Krag Donerede 200 kr.

Hej Simon Hermed lige lidt ekstra ”benzin” til ”rugbrødsmotoren” RIGTIG GOD TUR til Düsseldorf. Vi synes altså, det er helt vildt og flot af dig!! - Og så ønsker vi dig samtidig hjertelig tillykke med fødselsdagen på onsdag :-)

• Lemming Loge Lemming Loge blev sponsor med 2 kr. per km

Kom så SIMON for helvede! Lemminge Logen satser stærkt på at du cykler hele vejen :)

• Morten  Lind Morten Lind blev sponsor med 0,50 kr. per km

• Anne og Bjarne Anne og Bjarne blev sponsor med 2 kr. per km

Aldrig i vores vildeste fantasi havde vi troet du gjorde noget så vildt. Vi er stolte af dig og dit arrangement i kampen for en verden uden sclerose.

• Günther ogBente Krag Günther ogBente Krag Donerede 300 kr.

For et virkeligt godt initiativ og en kæmpe indsats fra din side, Simon :-)

• Velgørenhedsmiddag Velgørenhedsmiddag Donerede 34.500 kr.

• Line Lundø Line Lundø Donerede 350 kr.

God tur Simon og tak for dejlig mad ❤️

• Anne Carlsson Anne Carlsson Donerede 207 kr.

Frederiksberg-Kolding, 207 km! Du er så sej Simon og vi er stolte af dit arrangement.

• Anonym Anonym Donerede 500 kr.