Ida Marie's indsamling for en verden uden sclerose

MS Bike 2021
MS Bike 2021

Ida Marie's indsamling for en verden uden sclerose

Den sidste weekend i august deltager mit cykelhold og jeg i MS Bike - et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Det bliver en kæmpe sportslig udfordring, hvor vi som hold skal tilbagelægge mere end 700 km. Alt sammen for at øge kendskabet og indsamle penge til forskning i sclerose, med et fælles mål - en verden uden sclerose.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 27. august i Skagen. I løbet af søndag den 28. august vil mit team og jeg ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose og dermed med til at forbedre tilværelsen for de 16.500 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Sclerose er en sygdom, som rammer stadigt flere danskere. Hver dag får to nye danskere stillet diagnosen. Antallet af danskere med sclerose er nu fordoblet på bare 20 år!

På forhånd tusind tak.

Med venlig hilsen Ida Marie

• Louise Hvilsom Louise Hvilsom gav 100 kr.

Jeg hepper på dig fra Skagen til København!

• Lise Hulgaard Lise Hulgaard gav 250 kr.

Alletiders Ida god cykeltur

Ida Marie Dahlgaard Hansen Ida Marie Dahlgaard Hansen: Tusind tak Lise :)
  • Sidsel Seide Sidsel Seide gav 250 kr.

God tur - I er seje! Mange hilsner Sidsel

Ida Marie Dahlgaard Hansen Ida Marie Dahlgaard Hansen: Tak Sidsel. Håber sådan du går og har det godt :)
  • Anne Cathrine Dahlgaard Hansen Anne Cathrine Dahlgaard Hansen gav 250 kr.

GO GO GO!!!

Ida Marie Dahlgaard Hansen Ida Marie Dahlgaard Hansen: <3
  • Alex Dautel Alex Dautel gav 100 kr.

Sejt, Ida! :)

Ida Marie Dahlgaard Hansen Ida Marie Dahlgaard Hansen: Tak min ven :)
  • Anonym Anonym gav 100 kr.

• Kirsten Dahlgaard Kirsten Dahlgaard gav 500 kr.

Ida Marie Dahlgaard Hansen Ida Marie Dahlgaard Hansen: Tak mutti <3
  • Anonym Anonym gav 100 kr.