Indsamling til fordel for Scleroseforeningen

Jesper Klausen
De Gale Karle

Indsamling til fordel for Scleroseforeningen

Første weekend i September kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september vil jeg og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Jesper Klausen gav 300 kr.

• Super Mand Super Mand gav 26 kr.

• Jesper Klausen Jesper Klausen gav 200 kr.

På vegne af Leif Dige

• Anonym Anonym gav 300 kr.

• Helving Boisen Helving Boisen gav 150 kr.

Go’ tur :D

• Anette Klausen Anette Klausen gav 500 kr.

• Andrew  Bunk-Engelund Andrew Bunk-Engelund gav 184 kr.

• Karsten Tambjerg Karsten Tambjerg gav 250 kr.

• Anita Lunde Anita Lunde gav 100 kr.

• Mads Sørensen Mads Sørensen gav 100 kr.

• Stampe Spile Stampe Spile gav 100 kr.

• Jesper Klausen Jesper Klausen gav 100 kr.