Jan Asmussens MS BIKE 2020 indsamling

Jan Asmussen
Mette’s Team Støttehjul

Jan Asmussens MS BIKE 2020 indsamling

Første weekend i September kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Det er tredje gang jeg stiller op for at støtte et utrolig godt og vigtigt formål for Mette og alle de andre som er ramt af sclerose og kæmper en daglig kamp langt hårdere en min deltagelse i dette støtteløb.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september vil jeg og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Jan Asmussen

• Janne Pedersen Janne Pedersen gav 250 kr.

Jan Asmussen Jan Asmussen: Tusind tak Janne ❤️🚴👍
  • John Sorensen John Sorensen gav 250 kr.

All the best to you, Jan, and your fellow cyclists on this incredible fund-raising ride!

Jan Asmussen Jan Asmussen: Thanks for your support 🙏❤️
  • Karin Wagner Jensen Karin Wagner Jensen gav 250 kr.

Go’ tur, Jan for en go’ sag😊

Jan Asmussen Jan Asmussen: Tusind tak for støtten Karin ❤️🚴👏
  • Henrik  Nørgaard Henrik Nørgaard gav 250 kr.

Flot indsats, ønsker dig en god tur!

Jan Asmussen Jan Asmussen: Tusind tak for støtten Henrik 😊🚴👍
  • Lone Ørsted Lone Ørsted gav 250 kr.

Jan Asmussen Jan Asmussen: Tusind tak for støtten Lone ❤️ Vi har været så heldige at hele holdet fra fredag til lørdag er tilbudt Gratis overnatning, aftensmad og morgenmad hos en hjertevarm familie i Hulsig, som selv har en scleroseramt søn 😇 man bliver nogle gange bare så glad og rørt
  • Natascha Leander Krogslund Natascha Leander Krogslund gav 250 kr.

❤️❤️ God tur - pas nu på dig selv, far/morfar ❤️❤️

Jan Asmussen Jan Asmussen: ❤️❤️❤️ Tusind tak skat ❤️❤️❤️
  • Marianne Ulvskov Marianne Ulvskov gav 100 kr.

God tur Jan - du er så sej :-)

Jan Asmussen Jan Asmussen: Tusind tak Marianne - glæder mig til en af de få cykeloplevelser som bliver til noget i år 😊🚴👍 Tak for støtten
  • Ole Møller Ole Møller gav 100 kr.

God tur 👍😘

Jan Asmussen Jan Asmussen: Tusind tak Ole ❤️🍺👍
  • John  Mitchell John Mitchell gav 250 kr.

Jan Asmussen Jan Asmussen: Tusind Tak for støtten John ❤️👍🙏
  • Stephanie Leander Kastrup Stephanie Leander Kastrup gav 250 kr.

Stort tillykke med fødselsdagen 🇩🇰 Her har du en lille gave 🎉❤

Jan Asmussen Jan Asmussen: ❤️❤️❤️
  • Keld Kristensen Keld Kristensen gav 300 kr.

Tak for en hyggelig dag til Stafet for livet 👍🏼

Jan Asmussen Jan Asmussen: Selv tak Keld og tak for bidraget 👍🚴💪
  • Jan Asmussen Jan Asmussen gav 1.000 kr.

Man kan jo ikke være bekendt at appellere til andre om at støtte det gode formål, så derfor donerer jeg selv de første 1000 kr. ❤️ Håber at andre har lyst til at hjælpe mig med samle endnu flere støttekroner ind ❤️🙏