Jannik's indsamling for en verden uden sclerose

MS Bike 2021
MS Bike 2021

Jannik's indsamling for en verden uden sclerose

Sidste weekend i August kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 27. august i Skagen. I løbet af søndag den 28. august vil jeg og mit team ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose og dermed med til at forbedre tilværelsen for de 16.500 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Jannik Blok-Riisom gav 500 kr.

• Jacob Carlsen Jacob Carlsen gav 500 kr.

God tur

Jannik Blok-Riisom Jannik Blok-Riisom: Tusind tak Jacob. Den fik en over nakken og målet blev opfyldt :-)

• Ann B. B. Madsen Ann B. B. Madsen gav 250 kr.

Go go go Jannik

Jannik Blok-Riisom Jannik Blok-Riisom: Tusind tak Ann. Og mange tak for hjælpen
  • Anne Veiergang Anne Veiergang gav 250 kr.

God tur 🚲💨☀️

Jannik Blok-Riisom Jannik Blok-Riisom: Tusind tak 🙏 vi gir den en skalle
  • Valerie Severin Valerie Severin gav 250 kr.

God tur 🚴🏻‍♂️

Jannik Blok-Riisom Jannik Blok-Riisom: Tusind tak
  • Michael Watson Michael Watson gav 250 kr.

Hep hep hep - I er superseje

Jannik Blok-Riisom Jannik Blok-Riisom: Tusind tak Watson, du må med næste år
  • Elvergården Levisen Elvergården Levisen gav 250 kr.

Jannik Blok-Riisom Jannik Blok-Riisom: Tusind tak
  • Familien Blok Hellesøe Familien Blok Hellesøe gav 250 kr.

God vind! Vi hepper 😊

Jannik Blok-Riisom Jannik Blok-Riisom: Tusind tak, vi får brug for alt de hep vi kan få
  • Geir Kristensen Geir Kristensen gav 250 kr.

God tur og tak for kampen.

Jannik Blok-Riisom Jannik Blok-Riisom: Tak Geir, du må med næste år
  • Anonym Anonym gav 250 kr.

Jannik Blok-Riisom Jannik Blok-Riisom: Tusind tak
  • Jannik Blok-Riisom Jannik Blok-Riisom gav 500 kr.