Center

Jeg cykler, fordi jeg stadig kan :-)

Bliv Sponsor
Jens Barslev
Ordet Fanger Team
Ordet Fanger – Dennis Ritter
Ordet Fanger – Dennis Ritter

Jeg cykler, fordi jeg stadig kan :-)

I maj måned 2015 fik jeg konstateret MS - Attakvis Sclerose. Siden da, har mit liv ikke været det samme. Her 2 år senere fungerer min krop på trods af flere attaks, der bl.a. har udmøntet sig i massive balanceproblemer og markant nedsat kraft i benene, nogenlunde som den skal.
Som gammel sportsmand har jeg naturligvis ikke bare lagt mig ned og ventet på at blive invalid. Jeg har taget kampen op imod sygdommen og minimeret stressmomenterne i min hverdag. Jeg spiser vanvittigt sundt (savner kød, smør og sodavand ulideligt) og holder mig i så god form som muligt - og her er cykelnerven, og "Ordet fanger" perfekt. Udover at være en stor motivationsfaktor for mig, så samler vi alle ind til et godt formål - at få bremset denne fandens sygdom!

Igennem mit sygdomsforløb, har Scleroseforeningen været en stor hjælp. På det nære område har de har assisteret mig og familien med gratis psykologhjælp, og generelt været en fantastisk sparringspartner når der har været brug for det. Derudover er scleroseforeningen en vigtig spiller i den globale kamp, for at få ændret status fra en "uhelbredelig sygdom" til "helbredelig"

Jeg håber meget, og vil være jer evigt taknemmelig, hvis I vil støtte mit projekt, men kan naturligvis ikke stille en garanti for, at min krop vil lade mig gennemføre udfordringen. Men jeg vil love jer, at jeg vil kæmpe hele vejen til Düsseldorf, for at sygdommen ikke vinder denne omgang.

På forhånd TUSIND tak for dit bidrag til en verden uden sclerose
Bliv Sponsor

eller giv en donation.

1,75 kr./km

Registreret

• jensbarslev@yahoo.dk Jens Barslev registrerede 414 km. Det totale sponsorerede beløb er nu 724,50 kr..

• Karin Ahlmann Karin Ahlmann blev sponsor med 0,50 kr. per km

• Engdalskolen Engdalskolen Donerede 1.900 kr.

Fra dine gamle kolleger fra Engdalskolen, som savner dit altid gode humør, karakteriske grin, gode energi og platte humor 😊

• Alexander Schrøder Alexander Schrøder Donerede 250 kr.

Du er en stor inspiration!

• Jesper Wind Jesper Wind blev sponsor med 0,25 kr. per km

• Inge Barslev Inge Barslev blev sponsor med 1 kr. per km

• Janne Marie Barslev Janne Marie Barslev Donerede 1.000 kr.

Fordi du er så sej og en stor inspiration!

Jens Barslev Jens Barslev: Med den søster jeg har, bliver jeg jo pacet til at præstere :-) Tusind tak
  • Pia Behrens Pia Behrens Donerede 500 kr.

Jens Barslev Jens Barslev: Tusind tusind tak Pia. Håber konfirmationen gik som den skulle, og jeres tåbelige naboer ikke larmede for meget :-) HIls familien