Jens's indsamling for en verden uden sclerose

MS Bike 2021
MS Bike 2021

Jens's indsamling for en verden uden sclerose

Sidste weekend i August kører jeg og mit team TEAM SEVS gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Jeg cykler for min søde og seje bonusdatter Amanda Hede Højby Rasmussens cykelhold, team SEVS (Sammen er vi stærkere), til dette års @MS CHALLENGE. Amanda fik i 2017 konstateret den kroniske sygdom sclerose.
Sammen med andre familiemedlemmer, venner og bekendte til Amanda, cykler jeg derfor stafet fra Skagen til København med forhåbningen om at kunne indsamle penge til forskning i sygdommen. Jeg håber, du vil dele dette opslag og sende en donation via linket, så vi sammen kan hjælpe Amanda og andre med sclerose til en tryggere fremtid

Det her er en kæmpe sportslig udfordring, som helt sikkert bliver en vild tur på mere end 700 km uden stop. Alt sammen for at øge kendskabet og indsamle penge til forskning i sclerose, med et fælles mål - en verden uden sclerose.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 27. august i Skagen. I løbet af søndag den 28. august vil jeg og mit team ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose og dermed med til at forbedre tilværelsen for de 16.500 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Jens.

950 kr.

• Carsten  Frederichsen Carsten Frederichsen gav 100 kr.

Jens Robl Jens Robl: Hej Carsten.
    Tusind tak for din donation. Det er mega stort at du støtter den her gode sag. Det gør en kæmpe forskel og du gør jo også selv en kæmpe forskel for at bekæmpe sclerose, når du skal køre følgebil til MS BIKE 2021. Det er fedt. Endnu engang tak for donationen og hils:-)

Jens
  • Merete Bonnen Merete Bonnen gav 250 kr.

Jens Robl Jens Robl: Hej Merete.
    Tusinde tak for din donation. Jeg og Amanda er mega glade for at i endnu engang støtter op om projektet og hjælper os med at støtte sclerose foreningen og deres kamp for at komme sclerosen til livs. Håber i har det godt og hils cykelmyggen Lars:-)
    Mange hilsner fra
    Jens
  • Lena Møller Sorensen Lena Møller Sorensen gav 100 kr.

Jens Robl Jens Robl: Hej Lena.
    Nej hvor dejligt at du havde lyst til at støtte. Det er jeg meget taknemmelig for. Din donation har stor betydning.
    Hils.
    Mange hilsner
    Jens
  • Allan Knudsen Allan Knudsen gav 250 kr.

Er en del af Cykelnerven

Jens Robl Jens Robl: Hej Allan.
    Tak for din donation. Det betyder rigtig meget og jeg ved jo også at du selv gør en kæmpe indsats for kampen imod sclerose. Derfor er det endnu mere fedt at du har lyst til at støtte her. Tusinde tak for det.
    Mange hilsner Jens
  • Anonym Anonym gav 100 kr.

Godt initiativ

Jens Robl Jens Robl: Hej Anonyme.
    Tak for din fine donation. Du er med til at gøre en forskel. Tak for det.
    Jens
  • Jens Robl Jens Robl gav 150 kr.