Jesper Klausen's MS BIKE 2020 indsamling.

Jesper Klausen
De Gale Karle

Jesper Klausen's MS BIKE 2020 indsamling.

Første weekend i September kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september vil jeg og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

250 kr.

• Janne Holm  Hansen Janne Holm Hansen gav 250 kr.

Fordi min skønne svigerinde har kæmpet med sclerose i 35 år og derfor håber på at der snart kommer en bedre behandling😊