Jesper Nørding Pedersen
Team Optimisterne
Første weekend i September kører jeg og mit team “Optimisterne” MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

En kæmpe sportslig udfordring, som helt sikkert bliver en vild tur på mere end 700 km uden stop på under 30 time. Alt sammen for at øge kendskabet og indsamle penge til forskning i sclerose, med et fælles mål - en verden uden sclerose.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september vil jeg og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

• Sabina Sciolla Sabina Sciolla Donerede 250 kr.

• Mille Klink Mille Klink Donerede 250 kr.

• Mark Thomsen Mark Thomsen Donerede 250 kr.

• Eske Bo Rosenberg Eske Bo Rosenberg Donerede 250 kr.

big ups og god tur! håber snart vi kan lave en form for DKT reunion...

• Mark Müller Mark Müller Donerede 250 kr.

• Louise Torp Louise Torp Donerede 100 kr.

• Anne Frederiksen Anne Frederiksen Donerede 1.000 kr.

• Mette Karlog Mette Karlog Donerede 250 kr.

• Anonym Anonym Donerede 200 kr.

• Jenny  Kingbo Jenny Kingbo Donerede 100 kr.

Tak for indsatsen 👍

• Jacob Lagoni Jacob Lagoni Donerede 250 kr.

God tur 👍💪

• Jens Barslev Jens Barslev Donerede 200 kr.

• Anonym Anonym Donerede 500 kr.