JESS'S INDSAMLING FOR EN VERDEN UDEN SCLEROSE

MS Bike 2021
MS Bike 2021

JESS'S INDSAMLING FOR EN VERDEN UDEN SCLEROSE

Sidste weekend i August kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 28. august i Skagen. I løbet af søndag den 29. august vil jeg og mit team ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose og dermed med til at forbedre tilværelsen for de 16.500 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Jess

• Lars’ køreskole Lars’ køreskole gav 2.000 kr.

• Ole Dahl Msdsen Ole Dahl Msdsen gav 500 kr.

Lis og Ole DM

• Ann B. B. Madsen Ann B. B. Madsen gav 250 kr.

Go go go Jess

• Hanne  Arnold Hanne Arnold gav 100 kr.

Rigtig god vind

• Jimmy , Hanne, Mikkel Nielsen Jimmy , Hanne, Mikkel Nielsen gav 250 kr.

Fuld gas for et godt formål!

• Per  Juul Per Juul gav 250 kr.

God tur

• DANISHDOWN DANISHDOWN gav 1.000 kr.

• John Carlsen John Carlsen gav 150 kr.

• Dorte Makholm Michelsen Dorte Makholm Michelsen gav 250 kr.

Godt formål - god tur 👌💪

• Jess Madsen Jess Madsen gav 500 kr.