Kamilla Hansen Møller
MS Everest CHALLENGE
MS EVEREST CHALLENGE
I løbet af uge 7 og 8 deltager jeg sammen med min dejlige familie i MS EVERST CHALLENGE, hvor vi og de øvrige deltagere vil forsøge at opnå så mange højdemeter, som muligt på 14 dage, hvad enten det er på cykel, løb eller gang.

En sjov og anderledes sportslig udfordring, som helt sikkert giver sved på panden. Alt sammen for at øge kendskabet og støtte forskning i sclerose, med et fælles mål - en verden uden sclerose.

På vej mod de 40 år - og på vej mod nye mål. Har I lyst til at give et bidrag til indsamlingen modtages pengene med stort smil og tak...det hjælper i kampen mod en verden uden sclerose:-)

Glade tanker fra Kamilla

Kamilla Hansen Møller gav 250 kr.

• Mette Clausen Mette Clausen gav 100 kr.

Her er lidt hjælp ❤️❤️❤️

• Mikkel stener Møller Mikkel stener Møller gav 500 kr.

Fordi du er en fantastisk inspiration.

• Lone og Poul Møller Lone og Poul Møller gav 500 kr.

Til Kamilla

Kamilla Hansen Møller Kamilla Hansen Møller: Kære Lone og Poul. 1000 tak for jeres bidrag her samt de mange højdemeter og kilometer I har tilbagelagt:-) Ingen tvivl om at trofast og glad selskab gør livet sjovere og nemmere, når verden højeste bjerg skal bestiges:-) Glæder mig meget til vi atter skal på vandretur sammen.
  • Lone Kristensen Lone Kristensen gav 188 kr.

Kamilla Hansen Møller Kamilla Hansen Møller: Kære Lone. Mange tak for dit bidrag - det værdsættes meget. Savner dit dejlige selskab og håber vi snart atter ses.
  • Kristina  Møller Kristina Møller gav 188 kr.

Kamilla Hansen Møller Kamilla Hansen Møller: Til verden bedste lillesøster - tak for dit dejlige selskab og evige støtte:-)
  • Inger Ulrich Inger Ulrich gav 100 kr.

Kamilla Hansen Møller Kamilla Hansen Møller: Varme tanker samt et stort TAK, Inger. Håber du har det rigtig godt.
  • Lene Kragh Lene Kragh gav 188 kr.

Kamilla Hansen Møller Kamilla Hansen Møller: Mange tak for støtten, kære Lene:-) Tænker med stor glæde på de vandreture vi har været på sammen - meget gerne flere af dem i fremtiden.
  • Kristoffer Ingemand Stener  Petersen Kristoffer Ingemand Stener Petersen gav 188 kr.

Kamilla Hansen Møller Kamilla Hansen Møller: Glade hilsner og mange tak for dit bidrag - det værdsættes...stort:-)
  • Lise Ingemand Lise Ingemand gav 288 kr.

Kamilla Hansen Møller Kamilla Hansen Møller: 1000 tak Lise:-) Her har hele familien travet trapper i stor stil...godt på vej mod toppen sammen. Glade hilsner Kamilla
  • Mette  Schneider Mette Schneider gav 88 kr.

Du er så sej Kamilla ❤️

Kamilla Hansen Møller Kamilla Hansen Møller: Mange tak, Mette - det er du bestemt også:-) Håber du har det rigtig godt.
  • Pernille Ingemand Pernille Ingemand gav 188 kr.

Kamilla Hansen Møller Kamilla Hansen Møller: Mange tak kære Pernille - det er er modtaget med glæde og vil uden tvivl gavne hos Scleroseforeningen:-)
  • Lis Jensen Lis Jensen gav 288 kr.

Kamilla Hansen Møller Kamilla Hansen Møller: Hej Lis:-) Jeg smiler og siger mange tak for bidraget. Glade hilsner Kamilla
  • Frihedsminde Frihedsminde gav 288 kr.

Kamilla Hansen Møller Kamilla Hansen Møller: Mange tak for bidraget. Det værdsættes stort. Smil fra Kamilla
  • Hans Bredenfeld  Matzen Hans Bredenfeld Matzen gav 188 kr.

Kamilla Hansen Møller Kamilla Hansen Møller: Ih herligt - mange tak, Hans:-) Det værdsættes...meget. Smil fra Kamilla
  • Karin hansen Møller Møller Karin hansen Møller Møller gav 188 kr.

Kamilla Hansen Møller Kamilla Hansen Møller: Glæder mig over at du altid er der - om det går op eller ned på livets landevej:-)
  • Cherie Breum Cherie Breum gav 188 kr.

❤️

Kamilla Hansen Møller Kamilla Hansen Møller: Stort tak, Cherie:-) Håber du har det godt. Smil fra Kamilla
  • Inger Marie Leth Inger Marie Leth gav 88 kr.

God kamp seje Kamilla

Kamilla Hansen Møller Kamilla Hansen Møller: Mange tak skal du have:-) Glade hilsner Kamilla
  • Johanne Kroon Hansen Johanne Kroon Hansen gav 188 kr.

Kamilla Hansen Møller Kamilla Hansen Møller: Mange tak, Johanne...pengene er omvekslet til højdemeter hos os og økonomisk støtte til Scleroseforeningen:-)
  • Marianne Karlshøj Marianne Karlshøj gav 288 kr.

Hep hep Kamilla og familien Møller

Kamilla Hansen Møller Kamilla Hansen Møller: 1000 tak Marianne for du altid er der - lige fra den allerførste dag på sygehuset i Irland:-)
  • Jane Linaa christensen Jane Linaa christensen gav 188 kr.

Et så godt initiativ

Kamilla Hansen Møller Kamilla Hansen Møller: Stort tak kære Jane:-) Glade hilsner Kamilla
  • karin møller karin møller gav 188 kr.

Kamilla Hansen Møller Kamilla Hansen Møller: Mange tak kære mor:-)...og tak for din altid trofaste støtte:-)
  • Tine Vinther Clausen Tine Vinther Clausen gav 188 kr.

For dit positive livssyn ❤️

Kamilla Hansen Møller Kamilla Hansen Møller: Stort smil og mange tak...og i lige måde:-) Håber du har det rigtig godt. Varme tanker fra Kamilla
  • Kamilla Møller Kamilla Møller gav 250 kr.

En rejse på 8.848 meter starter med et skridt. Klar til start:-)