Karsten Falk's indsamling for en verden uden sclerose

MS Bike 2021
MS Bike 2021

Karsten Falk's indsamling for en verden uden sclerose

Sidste weekend i August kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 27. august i Skagen. I løbet af søndag den 28. august vil jeg og mit team ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose og dermed med til at forbedre tilværelsen for de 16.500 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

• Dalborg Shackleton aps Dalborg Shackleton aps gav 1.500 kr.

• "Den Engelske" Fredericia "Den Engelske" Fredericia gav 1.500 kr.

• Mv teknik Mv teknik gav 1.500 kr.

Kanon dygtig kølemontør

• Rsm Rsm gav 500 kr.

• Hvidevarebutikken Fredericia ApS Hvidevarebutikken Fredericia ApS gav 1.500 kr.

• RSM RSM gav 1.000 kr.

• TSN-Teknik TSN-Teknik gav 1.500 kr.

• Autoværkstedet Aps Autoværkstedet Aps gav 1.500 kr.

• Karsten Falk Lantau Karsten Falk Lantau gav 100 kr.