Keld K’s indsamling til Scleroseforeningen

Keld Kristensen
Mette’s Team Støttehjul

Keld K’s indsamling til Scleroseforeningen

Første weekend i September kører MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultracykelløb fra Skagen til Skagen.

En kæmpe sportslig udfordring og en vild tur på mere end 700 km uden stop. Alt sammen for at øge kendskabet og indsamle penge til forskning i sclerose, med et fælles mål - verden uden sclerose.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september jeg og og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Derfor vil jeg blive utrolig glad, hvis du vil bakke mig og Scleroseforeningen op i kampen for en verden uden sclerose – hvert et bidrag gør en mærkbar forskel. '

Keld Kristensen gav 500 kr.

• Mette Paludan Mette Paludan gav 50 kr.

Godt kørt 💪

• Per  Illum Per Illum gav 500 kr.

Keld Kristensens cykeltur

• Erik Hansen Erik Hansen gav 200 kr.

God tur fra Høvle

• Lene Udbye Lene Udbye gav 200 kr.

Gi den gas og god tur

• Lars Petersen Lars Petersen gav 200 kr.

God tur 👍

• Heidi Jensen Heidi Jensen gav 250 kr.

• InSign InSign gav 350 kr.

• Helle Iversen Helle Iversen gav 100 kr.

• Carsten P Sørensen Carsten P Sørensen gav 200 kr.

Respekt, super formål

• Thomas  Overgaard Thomas Overgaard gav 250 kr.

Godt formål min ven .... sørg for at få røven smurt godt ind inden afgang !!!! Gi gaaaas

• Carsten Schulz Carsten Schulz gav 200 kr.

• Lennart Jensen Lennart Jensen gav 200 kr.

• Jesper Koch Jesper Koch gav 200 kr.

• Gøs Konsulent Gøs Konsulent gav 500 kr.

• Keld Kristensen Keld Kristensen gav 500 kr.