Kim Hedegaard
MS RUN 2019
MS RUN
Kære alle

I 2019 deltager jeg i MS RUN - Et ultra motionsløb hvor jeg og mit hold skal løbe op til 100 km som et holdløb. Nogle hold deler distancen op, og løber på skift. Jeg forventer, at løbe alle 100km. der vil så være nogle som løber kortere eller længere stræk sammen med mig.
Dette er en god mulighed for at teste formen, før mit forsøg på at komme under 13 timer på Samsø ultra, der er et 100 km løb der hovedsagelig følger kystlinjen rundt om Samsø.
Desuden er det ikke mindst, for mig, en god mulighed for at støtte en verden uden sclerose.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 9. marts i København og igen den 30 marts i Århus. Starten går kl. 08 og inden solen går ned vil jeg og mit hold jeg komme over målstregen - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose. Vi skal være med til at forbedre tilværelsen for de ca. 16.000 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Sclerose er en sygdom, som rammer stadigt flere danskere. Hver dag får to nye danskere stillet diagnosen og antallet af danskere med sclerose er nu fordoblet på bare 20 år!

Derfor vil jeg blive utrolig glad, hvis du vil bakke Scleroseforeningen og mig op i kampen for en verden uden sclerose – hvert et bidrag bidrag gør en mærkbar forskel.

Mange hilsner
Kim Hedegaard

Følg MS RUN på facebook https://www.facebook.com/MSCHALLENGE/
& på MS RUNs hjemmeside http://www.mschallenge.dk

• Carsten Mochau Carsten Mochau Donerede 250 kr.

Det er et godt initiativ der bidrager til at sætte fokus på MS. Det vil jeg gerne støtte op om.

• Marius Hedegaard Marius Hedegaard Donerede 30 kr.

• Jørgen Petersen Jørgen Petersen Donerede 250 kr.

• Kim  Hedegaard Kim Hedegaard Donerede 100 kr.

• Søren  Bjeld Søren Bjeld Donerede 100 kr.

• Dansk Gummi Industri A/S Dansk Gummi Industri A/S Donerede 2.000 kr.

• Kim Hedegaard Kim Hedegaard
    Kære alle.
    Tusind tak, for at hjælpe min indsamling godt i gang. Jeg er allerede godt i gang med træningen.
  • Annette dorthe  Andersen kjær Annette dorthe Andersen kjær Donerede 100 kr.

• Hanne Flerom Hanne Flerom Donerede 200 kr.

• Mette Dam  Nielsen Mette Dam Nielsen Donerede 250 kr.

• Elisabeth Larsen Elisabeth Larsen Donerede 100 kr.

• Jonas Nielsen Jonas Nielsen Donerede 100 kr.

Støtter gerne det gode formål og er selv glad for at deltage i velgørenhedsløb