Kim Hedegaard
MS RUN 2019
MS RUN
Kære alle

I 2019 deltager jeg i MS RUN - Et ultra motionsløb hvor jeg og mit hold skal løbe op til 100 km som et holdløb. Nogle hold deler distancen op, og løber på skift. Jeg forventer, at løbe alle 100km. der vil så være nogle som løber kortere eller længere stræk sammen med mig.
Dette er en god mulighed for at teste formen, før mit forsøg på at komme under 13 timer på Samsø ultra, der er et 100 km løb der hovedsagelig følger kystlinjen rundt om Samsø.
Desuden er det ikke mindst, for mig, en god mulighed for at støtte en verden uden sclerose.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 9. marts i København og igen den 30 marts i Århus. Starten går kl. 08 og inden solen går ned vil jeg og mit hold jeg komme over målstregen - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

Deltagelsen til løbet er gratis, til gengæld vil jeg og alle andre deltagere forsøge at indsamle så mange penge som muligt til forskning i sclerose. Vi skal være med til at forbedre tilværelsen for de ca. 16.000 personer med sclerose og deres pårørende, som kæmper med sygdommen hver dag.

Sclerose er en sygdom, som rammer stadigt flere danskere. Hver dag får to nye danskere stillet diagnosen og antallet af danskere med sclerose er nu fordoblet på bare 20 år!

Derfor vil jeg blive utrolig glad, hvis du vil bakke Scleroseforeningen og mig op i kampen for en verden uden sclerose – hvert et bidrag bidrag gør en mærkbar forskel.

Mange hilsner
Kim Hedegaard

Følg MS RUN på facebook https://www.facebook.com/MSCHALLENGE/
& på MS RUNs hjemmeside http://www.mschallenge.dk

• Sarah Joo  Lund Sarah Joo Lund gav 100 kr.

• Anne-Lene Hjorth  Pedersen Anne-Lene Hjorth Pedersen gav 100 kr.

• Helle Christiansen Helle Christiansen gav 100 kr.

• Gert  Kristensen Gert Kristensen gav 100 kr.

• Michelle  Kjær Michelle Kjær gav 50 kr.

• Anton  Skov Anton Skov gav 100 kr.

• Anonym Anonym gav 278 kr.

• Torben Houni  Hansen Torben Houni Hansen gav 100 kr.

• Kim Hedegaard Kim Hedegaard
    Kære alle.
    Tusind tak, for jeres bidrag. Jeg er lige ved at nå mit mål på 10.000Kr men kan godt lige bruge en sidste hjælp.Vil i være søde at dele min indsamling i jeres netværk, meget gerne med en lille hilsen om at man meget gerne må støtte og hvorfor i finder det vigtigt.
    I kan enten kopiere linket direkte fra adresse linjen, eller snupper dfet her i beskeden.

• Lars Mose Lars Mose gav 250 kr.

• Karina Jessen Karina Jessen gav 50 kr.

Fordi Kim Hedegaard er et fantastisk menneske. Og fordi sclerose er en forbandet sygdom

• Heidi  Vad Heidi Vad gav 100 kr.

• Kristian  Fast Kristian Fast gav 150 kr.

• Anja  Lerager Anja Lerager gav 100 kr.

Hep hep på gode ben🏃🏽‍♂️

• Britt  Madsen Britt Madsen gav 100 kr.

• Henrik Steffensen Henrik Steffensen gav 100 kr.

• Sanne Biisgaard Sanne Biisgaard gav 50 kr.

Dejligt med mennesker, der har overskud til dette. Stærkt gået💪

• Karina Dworak-Bjerknæs Karina Dworak-Bjerknæs gav 100 kr.

• Charlotte Faber Stech  Mortensen Charlotte Faber Stech Mortensen gav 100 kr.

• Ann Serup Uhd Ann Serup Uhd gav 100 kr.

• Lars Jørn  Nissen-Schmidt Lars Jørn Nissen-Schmidt gav 100 kr.

Det gør en forskel

• Anne Marie Molter  Rasmussen Anne Marie Molter Rasmussen gav 25 kr.

• Maria Bonne Hansen Maria Bonne Hansen gav 100 kr.

• Anita  Frandsen Anita Frandsen gav 50 kr.