Kim Thopholm
Weber Ultra Cycling / tst Cykling
Første weekend i September kører jeg og mit team MS BIKE gennem hele Danmark. Et ultra cykelløb fra Skagen til København.

Løbet er arrangeret af Scleroseforeningen og starter lørdag den 5. september i Skagen. I løbet af søndag den 6. september vil jeg og teamet ankomme til målstregen i København - godt brugte og forhåbentlig en kæmpe oplevelse rigere.

• Iben Thopholm Iben Thopholm Donerede 100 kr.

• Logen Jotar Brabrand Logen Jotar Brabrand Donerede 686 kr.

Donationen er indsamlet på et møde i Logen JOtar, Brabrand ved Aarhus

Kim Thopholm Kim Thopholm: Endnu en stor TAK til alle brødrene i logen Jotar for den store opbakning til mig for den fine indsamling. Tak

• Logen Jotar Logen Jotar Donerede 2.500 kr.

Logen Jotar, Lotteri kasse vil gerne støtte en god sag

Kim Thopholm Kim Thopholm: 1000 tak til lotteri kasse for støtten🤗 stor tak til alle brødrene
  • Logen JOtar Logen JOtar Donerede 681 kr.

Donationen er indsamlet på et møde i Logen JOtar, Brabrand ved Aarhus

Kim Thopholm Kim Thopholm: Tak Til alle brødrene for den fine indsamling 1000 tak..
  • Kim Thopholm Kim Thopholm
    Tak til alle som har støtter MS 2020
  • Niels Fisker Niels Fisker Donerede 100 kr.

Kim Thopholm Kim Thopholm: 1000 Tak niels
  • Peter Snabe Peter Snabe Donerede 100 kr.

Kim Thopholm Kim Thopholm: Kære Bror Peter
    Tak for bidraget vi ses i aften.
  • Per Bent  Kjær Per Bent Kjær Donerede 250 kr.

Kim Thopholm Kim Thopholm: Kære Bror Per
    Tak for donationen vi ses i aften.

• Walther Niekrenz Walther Niekrenz Donerede 250 kr.

Kim Thopholm Kim Thopholm: Kære Bror Walther, tak for bidraget, vi ses i aften.
  • Lars Hansen Lars Hansen Donerede 500 kr.

Kim Thopholm Kim Thopholm: Hej Lars tusind tak for donationen.
  • Helle Haubro Helle Haubro Donerede 500 kr.

Håber vi sammen kan gøre en forskel. Håber I er mange, som vil hjælpe Kim med at samle penge ind til det gode formål

Kim Thopholm Kim Thopholm: Hej Helle Tak for din donation - det hjælper Knus
  • Flemming Hansen Flemming Hansen Donerede 250 kr.

Konen kæmper med MS, jeg kæmper med🤔

Kim Thopholm Kim Thopholm: TAK Flemming jeg vil også kæmpe med 747 km, Hils Lise :-)
  • Torsten Ahlbeck Torsten Ahlbeck Donerede 50 kr.

Kim Thopholm Kim Thopholm: Tak Torsten