Center

København - Düsseldorf non-stop og det er ikke engang en joke, men det troede Dennis Ritter da han sagde det :)

Bliv Sponsor
Christian Bisgaard
Ordet Fanger Team
Ordet Fanger – Dennis Ritter
Ordet Fanger – Dennis Ritter

Jeg har fået muligheden for at støtte den gode sags tjeneste at indsamle penge til kampen imod Sclerose, men vi har brug for din hjælp! Så spar pengene på diverse landsindsamlinger og lad os give Sclerose foreningen en ordentlig pose penge! Vi er 20 ryttere der tester os selv og ser om det lykkedes os at køre de 737 km non stop til Tour starten i Düsseldorfi den gode sags tjeneste.

Bliv Sponsor

eller giv en donation.

14,50 kr./km

Registreret

• Dirch  Jans Dirch Jans blev sponsor med 1 kr. per km

Christian is doing something magic for other people. He deserves my donation.

• cb@urbanbrands.dk Christian Bisgaard registrerede 51 km. Det totale sponsorerede beløb er nu 6.547,50 kr..

• cb@urbanbrands.dk Christian Bisgaard registrerede 54 km. Det totale sponsorerede beløb er nu 6.547,50 kr..

• cb@urbanbrands.dk Christian Bisgaard registrerede 71 km. Det totale sponsorerede beløb er nu 6.547,50 kr..

• cb@urbanbrands.dk Christian Bisgaard registrerede 68 km. Det totale sponsorerede beløb er nu 6.547,50 kr..

• Anders Vognsen Anders Vognsen blev sponsor med 1 kr. per km

Gi' den gas morfar

• cb@urbanbrands.dk Christian Bisgaard registrerede 74 km. Det totale sponsorerede beløb er nu 3.253,50 kr..

• Henrik Demant Henrik Demant blev sponsor med 0,25 kr. per km

Jeg støtter helt sikkert op omkring dette - Fuld Ild Bisse 🔥 respekt herfra 💪🏼

• cb@urbanbrands.dk Christian Bisgaard registrerede 31 km. Det totale sponsorerede beløb er nu 3.253,50 kr..

• cb@urbanbrands.dk Christian Bisgaard registrerede 85 km. Det totale sponsorerede beløb er nu 3.253,50 kr..

• cb@urbanbrands.dk Christian Bisgaard registrerede 51 km. Det totale sponsorerede beløb er nu 3.253,50 kr..

• Kent  Munksgaard Kent Munksgaard blev sponsor med 0,25 kr. per km

Håber du får ondt i din popo

• Michael Ohlsen Michael Ohlsen blev sponsor med 1 kr. per km

• Kent Birk  Munksgaard Kent Birk Munksgaard blev sponsor med 0,25 kr. per km

God tur

• Peter Bottelet Peter Bottelet blev sponsor med 0,50 kr. per km

• Kim Juul Kim Juul blev sponsor med 2 kr. per km

Hej Bisse Tramp i pedalerne det bedste du kan 👍😁 du er en kæmpe motivator for alt godt og jeg ønsker dug en super tur. Ses min ven

• Eva og Rolf Skaarberg Eva og Rolf Skaarberg blev sponsor med 1 kr. per km

Go for it Christian :-)

• Thomas Kobberøe Thomas Kobberøe blev sponsor med 1 kr. per km

Hej Bisgaard Det vi meget gerne være med til at stytte. Vi har sclerose tæt inde på livet, og kender alt til denne frygtelige sygdom.

• Per Toftgaard Per Toftgaard blev sponsor med 0,25 kr. per km

• Eva Birgitte Bisgaard Eva Birgitte Bisgaard blev sponsor med 2 kr. per km

Verdens dejligste mand & farmand - pas godt på dig selv og giv den max gas i kampen mod sklerose. Vi elsker dig ;o)

• Sofie Nygaard Hansen Sofie Nygaard Hansen blev sponsor med 1 kr. per km